Laptop GIGABYTE Aero 17 KC, Intel Core i7-10870H pana la 4GHz, 15.6" Full HD, 16GB, SSD 1TB, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, Windows 10 Home, negru

Cod produs: LAPKC8EE6150SH
 
9.199,90 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • Cadou Joc
 • Descriere

  Performanta mai presus de toate - Performanta neinfranata, posibilitati nesfarsite

  De la inceput, seria AERO a ridicat stacheta a ceea ce ar trebui sa fie un laptop performant; ultra-usor, ultra-rapid, fara limitari. Noul laptop AERO 17 Creator evolueaza din nou din interior spre exterior cu noile GPU-uri laptop NVIDIA® GeForce RTX ™ serie 30 si o experienta vizuala de neegalat, oferind utilizatorilor puterea de a realiza posibilitati creative nesfarsite.

  WINDFORCE Infinity

  Racire de ultima generatie pentru laptop

  Tehnologia exclusiva de racire WINDFORCE Infinity de la GIGABYTE primeste un nou upgrade cu AERO. Noul WINDFORCE Infinity vine cu doua ventilatoare cu 71 de lame, 5 conducte de caldura si aripioare de caldura din cupru care maresc disiparea totala a caldurii cu 30% 2, asigurand laptopul AERO 17 sa ramana calm si constant chiar si in cazul jocurilor grele sau al aplicatiilor mari cu mai multe sarcini si fisiere.

  Calibrare si certificare a culorilor X-Rite ™ Pantone®

  Fiecare panou AERO este calibrat si certificat cu tehnologia de calibrare X-Rite ™ Pantone® de renume mondial inainte de a parasi fabrica. Experimentati o precizie perfecta a culorilor in momentul in care porniti AERO.

  GIGABYTE Fusion

  Sentiment mai luminos si mai mare

  Tastatura AERO este modernizata cu noua tehnologie GIGABYTE Fusion. Nu numai ca iluminarea tastaturii straluceste mai mult ca oricand, fiecare apasare de tasta este acum si mai receptiva. In plus fata de functiile complete de personalizare macro, experienta de jocuri si multimedia tocmai s-a ridicat la un standard complet nou.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal