Cod produs: LAP53013DFG

Laptop HUAWEI MateBook D16, Intel Core i5-12450H pana la 4.4GHz, 16" Full HD, 16GB, SSD 512GB, Intel UHD Graphics, Windows 11 Home, Space Gray

4.269,90
-10%
3.842,91 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  PUR SI SIMPLU MAI MARE

  Ecran mare de 16 inci, corp usor ca al unui model de 15,6 inci3

  Procesor de inalta performanta

  Intel® Core™ i7 de generatia a 12-a

  Super Device

  Corp ultra-usor din metal si design compact

  Conferinta inteligenta4 FollowCam automat 1080P si imbunatatirea vocii

  Viteza ridicata de descarcare in scenarii cu semnal slab

  EXTINDE-TI ORIZONTURILE

  Mai mult spatiu pentru navigare

  Ecran vast de 16 inci, raport de aspect golden de 16:10 si raport ecran-corp de 90%,5 pentru o zona de vizualizare mai mare.

  Certificare TÜV Rheinland pentru emisia redusa de lumina albastra (solutie hardware)1

  Filtreaza lumina albastra, afiseaza culori vibrante

  DC dimming, fara efect de palpaire

  Mai confortabil pentru perioade lungi de vizionare

  Gama cromatica larga 100% sRGB6

  Imagine si culori reale pe paginile web

  Sarcini de birou mobil fara efort

  Ecran mare de 16 inci, la fel de usor ca un model de 15,6 inci.3Corp metalic8 de 1,7 kg,7 permitand o experienta de birou mobil perfecta, pe un ecran vast.

  HARDWARE IMBUNATATIT PENTRU UTILIZARI MULTIPLE

  Procesor de generatie urmatoare cu nuclee performante si eficiente

  Hardware actualizat pentru viteza de rulare crescuta. Alimentat de procesorul Intel® Core™ i7-12700H de a 12-a generatie si grafica Intel® Iris® Xe.9 Design complet nou al arhitecturii hibride, nuclee de performanta pentru sarcini solicitante si nuclee de eficienta pentru sarcinile zilnice, facand munca mai eficienta, lipsita de probleme.

  Procesorul Intel® CoreTM i7-12700H integreaza 14 nuclee,10 de 3,5 ori mai multe fata de generatia anterioara.11 Performanta procesorului este mult imbunatatita si ofera o experienta de operare rapida, complet noua.

  Performanta procesorului multi-core imbunatatita cu 97.3% 12

  Performanta procesorului single-core imbunatatita cu 20% 12

  Ecran mare versatil, ce iti satisfice toate nevoile

  Ecranul mare de 16 inci este alimentat de procesorul Intel® CoreTM i7-12700H, accelerand analiza datelor, editarea video si compilarea codurilor, ceea ce permite procesarea fara intreruperi a mai multor pagini web, tabele si diapozitive.

  Tastatura numerica, eficienta inalta

  Noua tastatura numerica dubleaza eficienta in realizarea de rapoarte, scrierea documentelor si introducerea datelor. Butonul independent pentru camera protejeaza confidentialitatea, iar AI Search accepta cautari hibride de computere, telefoane mobile si pagini web, eficientizand sarcinile de birou.

  Experienta inovatoare de introducere a textului

  Cursa tastei de 1,5 mm si apasarea lina genereaza o revenire elastica si linistitoare a tastelor. Capacul acestora este fabricat din policarbonat rezistent si acoperit cu mai multe straturi de vopsea, sporind rezistenta la uzura13 si durabilitatea.

  Conferinta inteligenta, cu camera AI4 si sunetul AI4

  Iata un nou instrument la indemana pentru intalniri online. Camera AI poate chiar sa ajusteze unghiul de vedere pe masura ce te deplasezi, pentru a te mentine mereu in cadru. Activeaza Fundalul virtual in timpul intalnirilor online, pentru a acoperi imprejurimile si pentru a-ti proteja mai bine confidentialitatea. Contactul vizual orienteaza in mod automat directia privirii, pentru a face comunicarea mai „de perspectiva”.4

  O perspectiva de vizionare mai larga

  Camera AI 1080P si fotografierea cu unghi larg de 88° permit ca mai multe persoane sa intre in cadru, astfel incat sa ai parte de o conferinta video fara probleme in orice moment.

  Microfon cu anulare inteligenta a zgomotului

  Cele 4 microfoane sunt plasate pe margini pentru a nu fi blocate si pentru a capta sunetul la 360° la o distanta de pana la 5 metri.14 Anularea zgomotului AI poate filtra inteligent zgomotul, cum ar fi tonurile de apel si sunetele de tastare, pentru ca sunetul conferintei sa fie mai clar ca niciodata. Pentru a filtra si mai mult vocile din jur si a mentine claritatea apelurilor, poti purta castile si activa functia de imbunatatire a vocii15.

  Semnal solid prin antena HUAWEI Metaline

  Antena HUAWEI Metaline asigura o retea stabila in medii complexe. Tehnologia Huawei inovatoare imbunatateste eficienta conversiei semnalului cu56%16si stabilitatea si viteza retelei in conditii de semnal slab (cum ar fi distantele lungi si peretii multipli), ceea ce permite descarcarea gratuita si usoara a fisierelor mari, conferinte online si streaming live HD.

  Durata de viata robusta a bateriei

  Incarcatorul de buzunar de 65 W de a 2-a generatie are doar 137 g18, este cu 30% mai mic19 si accepta SuperCharge pentru mai multe modele de telefoane Huawei.20 Bateria de 60 Wh ofera ore indelungate de lucru la birou.

  Porturi multiple pentru o mai mare versatilitate

  Laptopul usor HUAWEI MateBook D 16 reuseste sa integreze mai multe tipuri de porturi. Proiectoarele, tastaturile, mouse-urile si castile pot fi folosite fara adaptoare.

  SUPER DEVICE

  Drag-to-connect pentru conectarea la dispozitive multiple2

  Super Device faciliteaza colaborarea fara intreruperi intre dispozitive, permitand unei game largi de dispozitive inteligente sa functioneze ca o singura unitate coerenta. Pentru a forma un Super Device, deschide centrul de control de pe laptop, acceseaza ecranul Super Device si conecteaza dispozitivele prin drag-to-connect.

  COLABORARE INTRE DISPOZITIVE

  Transferuri intre dispozitive21

  Transferi fisiere intre laptop si dispozitivele conectate intr-o clipa.

  Cautare pe mai multe dispozitive22

  Cauti fisiere si imagini pe un dispozitiv conectat, direct de pe dispozitivul aflat la indemana.

  Proiectie wireless

  Imaginile laptopului pot fi proiectate wireless pe monitoare 23 si televizoare Huawei

  Asociere pop-up,25 conexiuni instantanee

  Dispozitivele precum castile, difuzoarele, mouse-urile, tastaturile si imprimantele sunt detectate imediat ce sunt plasate aproape de computer. Ferestrele pop-up automate faciliteaza conexiuni extrem de rapide.

  Probat, testat, verificat

  Supunem HUAWEI MateBook D 16 unor teste riguroase de calitate, pentru a garanta ca este echipat sa faca fata oricarei situatii.

  Test de temperatura si umiditate (ridicate 90%RH)

  Test de durabilitate a portului USB-C

  Test de durabilitate a butonului de amprenta

  Test pentru durata de viata a tastaturii

  Test pentru durata de viata a balamalei

  Test pentru durata de viata a touchpad-ului

  1. Ecranul a obtinut certificarea TÜV Rheinland pentru emisia redusa de lumina albastra (solutie hardware). Acest produs nu este un dispozitiv medical si nu are functie terapeutica.
  2. Numai anumite telefoane mobile, tablete, monitoare HUAWEI si anumite laptopuri HUAWEI care ruleaza PC Manager 12.0.2 sau o versiune ulterioara accepta aceasta functie. Daca ai intrebari despre aceasta functie, contacteaza linia telefonica locala de asistenta pentru clienti HUAWEI.
  3. HUAWEI MateBook D 16 cantareste aproximativ 1,7 kg, greutate similara cu cea a anumitor laptopuri standard de 15,6 inci.
  4. Acceptata numai de anumite laptop-uri Huawei care ruleaza PC Manager 13.0.1 (sau o versiune ulterioara). Aceasta functie este dezactivata in mod implicit si trebuie activata din Control Panel.
  5. Datele provin de la laboratoarele Huawei. Masuratorile se bazeaza pe dimensiunea zonei de vizualizare a ecranului proportional cu dimensiunea totala a ecranului. Produsul real va prevala.
  6. Valoare tipica.
  7. Datele provin de la laboratoarele Huawei. Greutatea reala a produsului poate varia in functie de configuratie, procesul de fabricatie si metoda de masurare. Produsul real va prevala.
  8. Carcasa din spate, carcasa superioara, carcasa inferioara si carcasele laterale (unde se afla porturile) sunt realizate din materiale metalice. Balamalele sunt realizate din materiale nemetalice.
  9. Procesorul Intel® Core™ i5-12500H si procesorul Intel® Core™ i5-12450H sunt optionale, placa grafica a variantei i5-12450H este Intel® UHD Graphics
  10. Intel® Core™ i5-12500H are 12 nuclee, iar Intel® Core™ i5-12450H are 8 nuclee.
  11. Datele compara numarul de nuclee ale procesorului Intel® Core™ i7-12700H de a 12-a generatie (14 nuclee) si ale procesorului Intel® Core™ i7-11370H de a 11-a generatie (4 nuclee).
  12. Datele provin de la laboratoarele Huawei si compara scorurile testelor de referinta CineBench R23 single-core/multi-core pentru configuratia maxima a procesorului Intel® Core™ de a 12-a generatie a lui HUAWEI MateBook D 16 (i7-12700H + 16 GB, Mod performanta) si HUAWEI MateBook 14s (i7-11370H + 16 GB, Mod performanta). Performanta reala si datele pot varia in functie de modelul individual si de conditiile de testare.
  13. Datele provin de la laboratoarele Huawei si compara rezistenta tastaturii modelelor HUAWEI MateBook D 16 si HUAWEI MateBook D 15 2021.
  14. Datele provin de la laboratoarele Huawei si au fost obtinute in medii interioare linistite. Utilizarea reala poate varia usor in functie de mediu, conditiile de mediu si alti factori.
  15. Acceptata numai pe anumite laptopuri Huawei care ruleaza PC Manager 11.1.6 (sau o versiune ulterioara). Utilizarea reala si disponibilitatea vor prevala. Aceasta functie necesita utilizarea castilor cu fir de 3,5 mm cu microfoane incorporate. Performanta reala poate varia in functie de modelul castilor, obiceiurile de utilizare, software-ul aplicatiei si factorii de mediu.
  16. Datele provin de la laboratoarele Huawei si reprezinta o comparatie intre antena HUAWEI Metaline de pe HUAWEI MateBook D 16 si antena de pe HUAWEI MateBook D 15 2021.
  17. Semnalele slabe indica faptul ca puterea semnalului este mai mica sau egala cu –75 dBm.
  18. Greutatea de 137 g nu include greutatea cablului. Datele de testare provin de la laboratoarele Huawei si pot varia in functie de configuratia produsului, procesul de fabricatie si metoda de masurare. Produsul real va prevala.
  19. Datele provin de la laboratoarele Huawei si reprezinta o comparatie intre adaptorul de 65 W pentru HUAWEI MateBook D 16 si adaptorul de 65 W din generatia anterioara pentru HUAWEI MateBook D 15 (procesor Intel® Core™ de a 11-a generatie).
  20. Incarcatorul de 65 W este compatibil cu modelele de telefoane Huawei care accepta protocolul SuperCharge, incluzand seria HUAWEI P50, seria HUAWEI Mate 40 si HUAWEI Mate X2. Pentru detalii despre modelele de telefoane acceptate, te rugam sa contactezi linia telefonica locala de asistenta pentru clienti Huawei. Incarcatorul de 65 W accepta valorile de iesire 5V/2A, 9V/2A, 12V/2A, 15V/3A si 20V/3,25A si trebuie adaptat la dispozitivul care este incarcat.
  21. Numai anumite telefoane mobile, tablete, monitoare HUAWEI si anumite laptopuri HUAWEI care ruleaza PC Manager 12.0.2 sau o versiune ulterioara accepta aceasta functie. Daca ai intrebari despre aceasta functie, contacteaza linia telefonica locala de asistenta pentru clienti HUAWEI.
  22. Numai anumite telefoane mobile, tablete, monitoare HUAWEI si anumite laptopuri HUAWEI care ruleaza PC Manager 12.0.2 sau o versiune ulterioara accepta aceasta functie. Daca ai intrebari despre aceasta functie, contacteaza linia telefonica locala de asistenta pentru clienti HUAWEI.
  23. Disponibila numai pe versiunea MateView wireless (HSN-CBA). Daca ai intrebari despre aceasta functie, contacteaza linia telefonica locala de asistenta pentru clienti HUAWEI.
  24. Numai anumite televizoare HUAWEI si anumite laptopuri HUAWEI care ruleaza PC Manager 12.0.2 sau o versiune ulterioara accepta aceasta functie. Daca ai intrebari despre aceasta functie, contacteaza linia telefonica locala de asistenta pentru clienti HUAWEI.
  25. Te rugam sa vizitezi website-ul oficial Huawei pentru a afla mai multe sau sa contactezi linia telefonica de asistenta pentru clienti Huawei daca ai intrebari despre asocierea pop-up, experienta generala de utilizare, restrictiile de utilizare sau computerele, castile, difuzoarele, mouse-urile, tastaturile, imprimantele si alte dispozitive acceptate.

  *Disponibilitatea anumitor functionalitati poate varia in functie de regiune. Imaginile produsului si continutul afisajului de pe paginile anterioare au scop orientativ. Functiile si specificatiile reale (inclusiv, dar fara a se limita la aspect, culoare si dimensiune), precum si continutul real al afisajului (inclusiv, dar fara a se limita la fundaluri, interfata de utilizator si pictogramele) pot sa varieze.

  **Toate datele de pe paginile anterioare sunt valori teoretice obtinute in laboratoarele interne ale Huawei in urma testelor efectuate in anumite conditii. Pentru mai multe informatii, consultati detaliile despre produs mentionate anterior. Datele reale pot sa varieze din cauza diferentelor dintre produse, a versiunilor de software, a conditiilor aplicatiilor si a factorilor de mediu. Toate datele se bazeaza pe utilizarea efectiva.

  ***Din cauza modificarilor in timp real a pachetelor de produse si a factorilor de productie si de furnizare, pentru a va oferi informatii despre produs, specificatii si functii precise, este posibil ca Huawei sa modifice in timp real descrierile text si imaginile din paginile informative anterioare, astfel incat sa se potriveasca cu performanta produsului, cu specificatiile, cu indexurile si cu componentele produsului real. Informatiile despre produs pot fi modificate si ajustate fara anunt in prealabil.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 24 luni
  Include taxa verde: 10,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor