Laptop LENOVO V130-15IKB, Intel® Core™ i3-7020U 2.3GHz, 15.6" Full HD, 4GB, 1TB, Intel HD Graphics 620, Free Dos

Cod produs: LAP81HN00EKRI
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Distrati-va si lucrati mai eficient

  Datorita ecranului lat antireflexii cu rezolutie de pana la FHD (1920 x 1080), va veti bucura de imagini bogate, indiferent ce faceti. Duceti lucrul la bun sfarsit. Fiti creativ. Vizionati un film. Ecranul are o deschidere de 180 de grade, facand mai simpla partajarea si colaborarea sau permitandu-va sa va relaxati, folosind laptopul asa cum doriti.

  Uitati de hotii de date si sfidati gravitatia

  Stim cat de importante sunt datele dvs. De aceea laptopul V130 este dotat cu firmware-ul integrat Trusted Platform Module (TPM), care conlucreaza cu Windows 10 Pro cu Bitlocker. Impreuna, acestea va cripteaza toate datele si parolele.

  Nu uitati sa zambiti

  Fie ca va intalniti cu un potential client sau cu colegii din alte tari, laptopul V130 va va oferi cu siguranta o experienta grozava in timpul conferintelor video. Boxele stereo ofera un sunet bogat (ideal pentru filme si muzica). Iar camera web HD asigura imagini atat de clare incat veti avea impresia va sunteti in aceeasi incapere cu participantii la intalnire.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal