Laptop MICROSOFT Surface 3, Intel Core i5-1035G7 pana la 3.7GHz, 13.5" Touch, 8GB, SSD 256GB, Intel Iris Plus Graphics, Windows 10 Home, Platinum

Cod produs: TPCV4C00090
 
8.199,90
-26%
5.999,90 lei
Include taxa verde: 2,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Mai multe de la dispozitivul Laptop pe care il apreciati

  Cea mai recenta generatie a unui dispozitiv apreciat. Surface Laptop 3 are un design nou, atat la interior, cat si la exterior, pentru a genera un impact mai mare asupra productivitatii. Multitaskingul mai rapid, conectivitatea si securitatea imbunatatite si finisajele frumoase va ajuta sa faceti tot ce va propuneti.

  Conceput sa dea viata ideilor dvs.

  Surface Laptop 3 reprezinta o manifestare pregnanta a stilului dvs. Alegeti optiunea preferata dintre culorile bogate (3), doua finisaje ale tastaturii si doua versiuni cu dimensiuni diferite. Surface Laptop 3 de 13,5” negru mat este disponibil doar cu finisaj metalic.

  Putere pentru productivitate

  Surface Laptop 3 este un laptop profesional care are mai multa putere ca oricand pentru a tine pasul cu ideile dvs., ruland aplicatiile de business pe care se bazeaza compania dvs. si oferindu-va suficienta energie pentru utilizare intreaga zi.

  Duceti lucrurile la bun sfarsit cu viteza si performanta imbunatatite

  Utilizati cu usurinta software de nivel profesional si aplicatii esentiale cu cel mai recent procesor Intel® Core™ din a zecea generatie, o placa grafica imbunatatita, memorie RAM de pana la 16 GB si o capacitate de stocare de 512 GB.(2)

  Realizati mai multe cu o autonomie mai mare

  Functia de incarcare rapida incarca bateria pana la un nivel de 80 % in circa o ora, iar autonomia bateriei ajunge pana la 11,5 ore. (1) Starea de veghe imbunatatita extinde autonomia bateriei atunci cand nu sunteti la birou.

  Un angajament privind inovarea, de la o generatie la urmatoarea

  Spuneti-va cuvantul. De la viata profesionala la stilul dvs., Surface Laptop 3 va ajuta sa duceti lucrurile la bun sfarsit. Pentru preturi, contactati un reseller autorizat Microsoft. Resellerii va pot ajuta si sa implementati si sa gestionati dispozitive Surface pentru firma dvs.

  1. Porturi USB-C® si USB-A

  Conectati-va la afisaje, la statii de andocare etc. si incarcati accesorii.

  2. Microfoane tip studio si Dolby® Audio™ Premium

  Faceti-va auzit in mod clar cu doua microfoane tip studio in plan indepartat, imbunatatite si redati sunet spectaculos si vibrant cu difuzoarele Omnisonic modernizate.

  3. Trackpad din sticla si tastatura cu finisaje robuste

  Navigati mai usor cu un trackpad din sticla, cu 20 % mai mare. (5) Tastatura care asigura un confort la tastare de varf in domeniu are acum doua finisaje: material Alcantara® cald sau metal rece.

  4. Hard disk amovibil

  Mentineti controlul asupra informatiilor sensibile cu un hard disk amovibil care permite pastrarea datelor.

  Se adapteaza modului in care doriti sa lucrati

  Colaborati, va conectati si interactionati asa cum doriti. Acest laptop profesional cu greutate redusa va permite sa alegeti modurile in care lucrati optim.

  Colaborati fara probleme

  Bucurati-va de experiente premium pe parcursul intalnirilor, cu sunet Dolby® Audio™ Premium captivant, doua microfoane tip studio in plan indepartat si camera f2,0 frontala, la rezolutie HD 720p.

  Realizati conexiuni mai bine ca oricand

  Conectati-va la afisaje si la periferice mai usor ca pana acum, cu porturi USB-C® si USB-A. Cu Surface Dock*, va puteti conecta la mai multe monitoare.

  Interactionati natural

  Utilizati ecranul tactil pentru a defila, a selecta si a face zoom. Folositi-va vocea pentru dictare. Utilizati trackpadul din sticla pentru a naviga mai rapid si mai usor.

  Surface pentru business genereaza o valoare suplimentara

  Clientii Surface economisesc timp si bani cu implementare optimizata, gestionare moderna a dispozitivului si securitate incorporata, bazata pe cloud. Sustineti utilizatorii, datele si sistemele cu experiente de conectivitate oferite de Surface si Microsoft 365.

  Profitati la maximum de investitia dvs. in Microsoft 365*

  Beneficiati de elementele fundamentale esentiale si de familiaritatea sistemului Windows 10 Pro, de protectia data de suita Microsoft Enterprise Mobility + Security si de Office 365.*

  Implementati si actualizati cu usurinta

  Controlati la distanta functiile la nivel de firmware cu o interfata UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) particularizata, asociata cu Windows Autopilot, Surface Enterprise Management Mode (SEMM) si Microsoft Intune.*

  Protejati datele cu securitate la nivel de intreprindere

  Permiteti departamentului IT sa controleze accesul utilizatorilor cu BitLocker, circuite integrate TPM separate si securitate inteligenta, bazata pe cloud, cu Protectie avansata Microsoft Defender impotriva amenintarilor (ATP).(6)

  Schimb avansat

  Pe langa garantia hardware standard, clientii de nivel comercial beneficiaza si de Schimb avansat – inlocuire accelerata fara costuri suplimentare.(7)

  Windows 10 Pro, platforma in care aveti incredere

  Windows 10 Pro ofera mecanisme de protectie cu securitate avansata, capacitate de administrare la nivel de intreprindere si instrumente de productivitate imbunatatite.

  * Se comercializeaza separat.

  1. Surface Laptop 3 de 13,5”: Autonomia bateriei de pana la 11,5 ore se bazeaza pe utilizarea tipica a dispozitivului Surface. Testare realizata de Microsoft in septembrie 2019 utilizand software de preproductie si un dispozitiv de preproductie de 13,5” cu procesor Intel® Core™ i5, 256 GB, memorie RAM de 8 GB. Testarea a vizat o descarcare completa a bateriei cu o combinatie de utilizare activa si stare de veghe moderna. Componenta de utilizare activa cuprinde (1) un test de navigare pe web prin accesarea a 8 site-uri web populare cu mai multe file deschise, (2) un test de productivitate prin utilizarea Microsoft Word, PowerPoint, Excel si Outlook, precum si (3) o perioada de timp cu dispozitivul in uz si cu aplicatii inactive. Toate setarile au fost cele implicite, exceptand luminozitatea ecranului, care a fost setata la 150 de niti, cu optiunea Luminozitate automata dezactivata. Caracteristica Wi-Fi a fost conectata la retea. Autonomia bateriei variaza semnificativ in functie de setari, de utilizare si de alti factori.

  Surface Laptop 3 de 15”: Autonomia bateriei de pana la 11,5 ore se bazeaza pe utilizarea tipica a dispozitivului Surface. Testare realizata de Microsoft in septembrie 2019 utilizand software de preproductie si un dispozitiv de preproductie de 15” cu procesor Intel® Core™ i7, 512 GB, memorie RAM de 16 GB. Testarea a vizat o descarcare completa a bateriei cu o combinatie de utilizare activa si stare de veghe moderna. Componenta de utilizare activa cuprinde (1) un test de navigare pe web prin accesarea a 8 site-uri web populare cu mai multe file deschise, (2) un test de productivitate prin utilizarea Microsoft Word, PowerPoint, Excel si Outlook, precum si (3) o perioada de timp cu dispozitivul in uz si cu aplicatii inactive. Toate setarile au fost cele implicite, exceptand luminozitatea ecranului, care a fost setata la 150 de niti, cu optiunea Luminozitate automata dezactivata. Caracteristica Wi-Fi a fost conectata la retea. Autonomia bateriei variaza semnificativ in functie de setari, de utilizare si de alti factori.

  2. Software-ul si actualizarile de sistem utilizeaza un spatiu de stocare semnificativ. Spatiul de stocare disponibil se modifica in functie de actualizarile si software-ul de sistem si de utilizarea aplicatiilor. 1 GB = un miliard de baiti. 1 TB = 1.000 GB. Pentru mai multe detalii, consultati Stocare Surface.

  3. Culorile sunt disponibile doar pentru anumite modele; culorile disponibile pot sa difere in functie de piata si de magazin.

  4. Garantia limitata de la Microsoft se adauga drepturilor prevazute in legea privind protectia consumatorilor.

  5. Trackpadul de pe Surface Laptop 3 de 13,5” este cu 20 % mai mare comparativ cu trackpadul de pe Surface Laptop 2.

  6. Este necesar un abonament Microsoft 365 E5.

  7. Serviciul Schimb avansat este disponibil fara costuri suplimentare impreuna cu urmatoarele produse Surface pentru business: Surface Pro 7, Surface Pro X, Surface Laptop 3, Surface Pro 6 si Surface Laptop 2. Schimb avansat este disponibil doar pe anumite piete. Se aplica anumite restrictii. Consultati pagina de garantie privind Surface pentru business pentru a vedea clauzele si conditiile AES si lista pietelor acceptate.

  8. Hard diskul nu poate fi scos de catre utilizator. Hard diskul poate fi scos doar de catre un tehnician instruit, care respecta instructiunile furnizate de Microsoft.

  9. Este necesara o licenta sau un abonament pentru activare si utilizare.

  10. Este necesara activarea. Daca dispozitivul dvs. este gestionat de departamentul IT al organizatiei dvs., contactati administratorul departamentului IT pentru activare. Dupa 30 de zile se va percepe taxa de abonament lunara sau anuala aplicabila. Este necesar un card de credit. Anulati abonamentul in orice moment pentru a opri debitarile ulterioare. Accesati https://aka.ms/m365businesstrialinfo.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal