LEGO City: Naveta de cercetare a planetei Marte 60226, 5 ani+, 273 piese

Cod produs: JUCLEGO60226
 
119,90 lei
in anumite magazine

Beneficii

 • Voucher 10%
 • Descriere

  LEGO City: Naveta de cercetare a planetei Marte 60226, 5 ani+, 273 piese

  Agentia Spatiala LEGO City are nevoie de tine! Alatura-te palpitantei misiuni spatiale pentru copii spre planeta Marte. Decoleaza cu naveta si indreapta-te spre Marte pentru a face cercetari. Piloteaza roverul pe suprafata pentru a recupera geodele, apoi incarca-le in drona de depozitare si trimite-o la compartimentul de marfa al navetei. Trimite helidrona la acea pata interesanta de teren, ce vezi acolo? Inca o misiune de explorare cu succes a planetei Marte! Pssst! Stiai ca acest set de joc este inspirat de misiunile NASA din viata reala? Grozav, chiar asa!

  Acest set de constructie pentru copii are o naveta de cercetare a spatiului cu carlinga cu deschidere, 2 usi mari cu deschidere si spatiu in interior pentru pastrarea dronei, plus un rover pentru Marte inspirat de NASA cu brat articulat de apucare, nou din iunie 2019, laser si panouri solare basculante, drona de depozitare cu compartiment cu deschidere, plus o helidrona cu paleta de rotor care se invarte, si scaner pentru a citi un simbol secret descoperit pe Marte!

  Naveta de cercetare masoara peste 9 cm in inaltime, 23 cm in lungime si 21 cm in latime. Roverul pentru Marte masoara peste 5 cm in inaltime, 7 cm in lungime si 6 cm in latime.

  Helidrona masoara peste 4 cm in lungime si 3 cm in latime. Drona rachetei masoara peste 3 cm in inaltime si 3 cm in lungime. Peisajul de pe Marte masoara peste 3 cm in latime.

  Numarul pieselor din cutie: 273.

  Numarul minifigurinelor din set: 2.

  Varsta recomandata: 5 ani +.

  Cu seturile de constructie LEGO City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile LEGO City.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal