Descoperă gama completă de aparate de aer conditionat cu filtru anti-alergeni

Filtru alergii: filtreaza particulele mici de praf, germeni si poluanti

Ionizator: sterilizeaza aerul si substantele nocive*
*Peste 3 milioane de ioni sterilizează nu numai aerul care trece prin aparatul de aer condiționat, ci și substanțele nocive și mirosurile neplăcute din apropierea aparatului. Testele au demonstrat că ionizatorul înlătură peste 99% dintre bacteriile de pe suprafețe în 60 de minute.

1. Cum te ajuta un aparat de aer conditionat la indepartarea alergenilor de sezon?
Aparatele de conditionat moderne nu au rolul numai de a raci aerul ci si optiunea de a curata si purifica aerul de microorganisme, alergeni si praf. Astfel, vei respira cel putin la interior un aer de mai buna calitate.

2. Ce tehnologii sunt utilizate in cazul aparatelor de aer conditionat cu filtrare si purificare?
Aparatele de aer conditionat cu filtrare si purificare sunt dotate cu filtre care retin peste 90% din particulele de praf, mirosuri neplacute si acarieni periculosi pentru sanatate.
Filtrele sunt capabile sa retina si pulberile in suspensie electroctrostatic, garantand purificarea aerului intr-un timp foarte scurt.
Filtrarea este imbunatatita si de actiunea sistemului de filtrare Cold Plasma. Astfel, prin actiunea a peste 3 milioane de ioni aerul este sterilizat iar substantele nocive si mirosurile neplacute sunt indepartate.
Se incarca produsele

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal