Licenta Microsoft Windows 10 Home FPP, English, 32/64bit, USB

Cod produs: SOPKW900017
 
649,90 lei
in anumite magazine

Beneficii

 • Descriere

   
   

   

  Interactionati cu dispozitivul dvs. oricum doriti

  Atingeti - Realizati lucruri, precum a scrie pe o pagina web, a rasfoi fotografiile si a fixa aplicatii.

  Tastati - Cand trebuie sa realizati mai multe lucruri, utilizati tastatura sau tastatura tactila de pe dispozitivele cu functie tactila.

  Scrieti - Utilizati un creion pentru a desena asa cum o faceti in mod natural sau adaugati notite la fisiere, semnati documente sau jucati-va cu aplicatiile grafice.

  Vorbiti - Discutati pe Skype cu prietenii si familia.

   

  Familiar si mai bun ca niciodata

  Windows 10 este familiar si usor de utilizat, cu nenumarate similaritati cu Windows 7, inclusiv meniul Start. Porneste si reia rapid, are o securitate incorporata sporita pentru a va proteja si este proiectat pentru a functiona cu software-ul si hardware-ul pe care le aveti deja.

   

  Faceti webul sa lucreze la fel ca dvs.

  Microsoft Edge va permite sa treceti mai rapid de a rasfoi la a realiza lucruri. Scrieti1 sau tastati notite direct pe paginile web si partajati-le cu altii, cititi articole online fara distrageri si salvati-va lecturile preferate pentru a le accesa ulterior mai facil.

   

  A face mai multe lucruri in acelasi timp ajuta la finalizarea mai rapida a lucrurilor

  Finalizati mai rapid lucrurile, gestionandu-va desktopul. Fixati patru elemente pe ecran in acelasi timp si creati desktopuri virtuale oricand aveti nevoie de mai mult spatiu sau doriti sa grupati lucrurile in functie de proiect, precum aplicatiile Office pentru lucru si jocurile pentru distractie.

   

  Noul Magazin Windows este unicul locul unde puteti gasi aplicatiile si jocurile dvs. preferate,

  Va prezentam noul Windows Store, o experienta de cumparaturi unificata pe fiecare dispozitiv cu Windows 10. Rasfoiti magazinul pe PC-ul, tableta sau telefonul dvs. si descarcati usor aplicatii, jocuri, muzica, filme si show-uri TV.

   

  Aplicatii incorporate, extraordinare, care functioneaza pe dispozitivele dvs.


   

  Windows 10 este furnizat cu aplicatii extraordinare incorporate,4 precum Harti, Fotografii, E-mail si Calendar, Groove, Filme si TV. Toate aceste aplicatii utilizeaza OneDrive pentru a va copia de rezerva informatiile si a le sincroniza uniform pe dispozitivele dvs. cu Windows 10, astfel incat sa nu fiti departe de ceea ce aveti nevoie.

   

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • Intrebari
  5 intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal