Looper - Asasin in viitor Blu-ray

Cod produs: BD-LOOPERASVIIT
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Reducere
35%
12,94lei
19,90
In magazin
 •  

   

   

   

  In SF-ul de actiune Looper - Asasin in viitor, calatoria in timp este ilegala si deci disponibila numai pe piata neagra. Atunci cand mafia vrea sa scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani inapoi in timp unde un ucigas platit - asa cum este si Joe (Joseph Gordon-Levitt) - asteapta sa lichideze tinta.

   

   

  Joe castiga bine si viata lui pare sa fie foarte buna pana cand mafia decide sa inchida cercul si sa scape de ucigas, asa ca il trimit inapoi in timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

   

   

  Actiunea filmului se petrece in 2044 cand calatoriile in timp nu sunt inca posibile, dar treizeci de ani in viitor da, si sunt controlate de mafie cu un singur scop: pentru a ucide oameni.

   

   

  Filmul este regizat de Rian Johnson, iar din distributia filmului fac parte Joseph Gordon Levitt (cunoscut din filemele Inception sau The Dark Knight Rises), Bruce Willis (Greu de pensionat sau The Expendables 2) si Emily Blunt (The Adjustment Bureau sau Your Sister’s Sister) alaturi de care ii mai intalnim pe: Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo, Jeff Daniels, Xu Qing, Garret Dillahunt si Pierce Gagnon.

   

   

   

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraLooper
  Data lansarii2012
  Durata (min)118

  Informatii suplimentare

  DistributieBruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt
  RegieRian Johnson
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.