Cod produs: MCH128299

Mascara CHRISTIAN DIOR Diorshow Iconic Lash Curler, 090 Black, 10ml

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Mascara CHRISTIAN DIOR Diorshow Iconic Lash Curler, 090 Black

  Prima mascara cu efect de ˝lifting˝ al genelor semnata Dior. Imbogatita cu o formula unica de refacere, extrem de rezistenta, Diorshow Iconic sculpteaza, intinde si curbeaza genele, scotandu-le in evidenta intr-un mod impecabil. Diorshow Iconic se aplica rotind peria, pentru un efect de „brushing”. Dupa ce se sterge cu grija peria, se poate folosi varful pentru a conferi genelor un efect de evantai.

  Despre Christian Dior

  Christian Dior este un designer francez, ”cel mai recunoscut nume in moda”. Brandul s-a extins si la productia de parfumuri, pimul care a aparut fiind ”Miss Dior”, in anul 1947, nume inspirat de sora designerului. Creatiile Christian Dior, la fel ca si parfumurile Dior, s-au remarcat cu succes, devenind un brand remarcabil care a castigat faima si glorie in intreaga lume. Ceea ce este unic la parfumurile Dior este bogatia esentelor facute pentru a va permite sa savurati viata si frumusetea ei. Casa "Christian Dior" colaboreaza cu LVMH si, de asemenea, si cu multi parfumieri cunoscuti, cum ar fi Edmond Roudnitska, Beatrice Piquet, Guy Robert, Paul Vacher, Pierre Bourdon.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4
  1

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor