Contul meu
Cosul meu
Te rugam sa astepti...
Cel mai bun raport pret-calitate din Romania!* *Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Masina de spalat frontala BOSCH WAK24268BY, 8kg, 1200rpm, A+++, alb

Cod produs: MSFWAK24268BY
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 •     

   

   

  Tehnologii de economisire a resurselor, care imbunatatesc atat calitatea vietii, cat si viitorul nostru.
  Green Technology Inside reprezinta ghidul Bosch pentru durabilitate, eficienta si transparenta, in special in ceea ce priveste resursele si energia. Acest principiu de indrumare constituie temelia tuturor activitatilor noastre din toate sectoarele, de la metode de productie ecologice la dezvoltarea de tehnologii noi, eficiente energetic. Green Technology Inside este programul implementat de marca Bosch pentru o dezvoltare durabila: eficacitate si transparenta in special in utilizarea resurselor naturale si a energiei. Astfel, inginerii Bosch se concentreaza in activitatea lor pe aplicarea acestui principiu in toate domeniile, fie pentru a produce aparate cu un consum zilnic redus de energie, fie in cautarea perpetua de noi tehnologii care sa contribuie la protejarea mai buna a mediului inconjurator.

   

       Cu VarioPerfect alegerea iti apartine: poti selecta una din optiunile EcoPerfect sau SpeedPerfect pentru aproape orice program si vei economisi energie si timp.

   

       Gestionarea inteligent a apei cu ActiveWater Controlul continuu al incarcarii, prin intermediul celor doi senzori de nivel si de debit, asigura reglarea exacta a consumului de apa in functie de cantitatea de rufe.

   

       Economiseste energie, apa si, chiar mai mult, timpul tau: 2 kg de rufe cu grad redus de murdarie sunt spalate perfect intr-un timp record de 15 minute.

   

  Consum de energie 196 kWh per an, bazat pe 220 cicluri standard de spalare pentru program bumbac la 60°C si 40°C la capacitate maxima si partiala, precum si consum de energie in mod oprit si inactiv. Consumul real va depinde modul de utilizare al masinii.


  Consum de energie in program standard 60 °C bumbac: 0.96 kwh la capacitate de incarcare maxima si 0.94 kwh la program standard 40 °C bumbac 0.63 kwh la capacitate de incarcare partiala.


  Consum mediu de energie in mod oprit / inactiv: 0.14 W / 1.38 W.


  Consum de apa 11220 litri per an, bazat pe 220 cicluri standard de spalare pentru program standard bumbac la 60°C si 40°C la capacitate maxima si partiala de incarcare. Consumul real de apa va depinde de modul de utilizare al produsului.


  Programele standard de spalare la care se refera informatiile din eticheta si fisa de produs sunt Bumbac 60 + optiune EcoPerfect si Bumbac 40 + optiune EcoPerfect. Aceste programe sunt potrivite pentru spalarea tesaturilor de bumbac cu grad normal de murdarie, ele fiind cele mai eficiente programe in termeni de consum combinat de energie si apa. Cu aceasta combinatie, temperatura reala poate varia fata de programele specificate. Timpii de spalare vor creste in beneficiul unui consum mai redus de energie. Eficienta la spalare A este permanent garantata.


  Durata program standard bumbac 60 °C: 210 min la capacitate maxima si 210 min pentru incarcare partiala; Durata in program standard bumbac 40 °C: 195 min pentru incarcare partiala.

 • Caracteristici generale

  Capacitate de spalare (kg) 8
  Viteza de centrifugare (rpm) 1200
  Clasa eficienta energetica A+++
  Clasa eficienta la stoarcere B
  Tip afisaj LCD
  Programe spalare Sport, Rapid, Delicate, Matase, Lana
  Tehnologii si sisteme Sistem 3D AquaTronic
  Functii si optiuni Vario Perfect, Active Water, Blocare acces copii, Detectarea spumei reziduale, Control electronic al balansului, Indicator supradozare detergent, Semnal sonor la terminarea programului

  Caracteristici tehnice

  Alimentare cu apa Rece
  Consum energetic (kWh) 196 / an
  Nivel de zgomot la spalare (dB) 56
  Nivel de zgomot la centrifugare (dB) 75

  Garantie

  Garantie de conformitate 2 ani
  Garantie comerciala Conform certificatului de garantie emis de producator

  Altele

  Culoare Alb
  Dimensiuni (L x A x I cm) 59.8 x 59 x 84.8
 • 0 din 5 stele

  Adauga o recenzie

  Adauga o intrebare