Masina de spalat rufe frontala cu uscator GRUNDIG GWD59400WBC, 9/6kg, 1400rpm, Clasa A, alb

Cod produs: MSFGWD59400WBC
 
Clasa energetica A
4.599,90
-30%
3.219,93 lei
Include taxa verde: 12,61 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • Instalare si diagnoza
 • Extrareducere 10%
 • Descriere

  Incepem de acasa

  Suntem Grundig.

  Am adus oamenii impreuna inca de la inceputurile noastre. Mai intai in jurul radioului, apoi in jurul televizorului. Apoi de acolo, in fiecare colt al casei.

  Scopul nostru este sa ii inspiram pe oameni sa faca un pas mic catre un viitor mai bun, in fiecare zi, acasa – acolo unde invatam valorile umane cele mai de pret.

  Credem intr-un design sustenabil, care pune oamenii mai intai si respecta Planeta, fiind in acelasi timp armonios estetic si cu standard inalte de calitate.

  Tehnologia Air Dry

  Majoritate uscatoarelor condenseaza apa, dar masina de spalat cu uscator Grundig foloseste doar aer. Astfel, rufele sunt uscate usor si eficient reducand consumul de energie si apa. Laboratorul VDE din Germania le-a acordat eficienta energetica A.

  Motor Eco Inverter

  Motorul Eco Inverter reduce consumul de energie electrica la un minim absolut, prin controlul imbunatati al turatiei si absenta vibratiilor.

  Design Gentle Wave

  Design-ul aerodinamic al sticlei hubloului imbunatateste performanta spalarii prin amplificarea interactiunii dintre rufe si cuva.

  Wool Protect

  Datorita ciclului de rotire cu viteza redusa si a algoritmului special conceput, programul inlatura riscul frecarii fibrelor in timpul spalarii hainelor de lana, prevenind astfel deteriorarea acestora.

  6 kg Spalare si Uscare

  Majoritatea uscatoarelor nu pot usca aceeasi cantitate de rufe pe care o spala. Masina de spalat cu uscatorul Grundig poate spala si usca intr-o singura incarcare 6 kg. Setarile se ajusteaza automat pentru a obtine rezultate perfecte de spalare si uscare.

  9 kg spalare si 6 kg uscare

  Acum spala si usuca mai multe rufe datorita capacitatii mari de incarcare.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4
  8 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal