Masina de spalat rufe frontala cu uscator HAIER HWD100-B14979-S, 10/6 kg, 1400rpm, Clasa A/D, alb

Cod produs: MSFHWD100B14979
 
3.299,90 lei
Include taxa verde: 45,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • BYB Voucher 150 lei
 • 5 ani garantie
 • Descriere

  Masinile de spalat cu uscator HAIER sunt dotate cu tehnologia DIRECT MOTION produsa de Fisher&Paykel Technologies (parte a HAIER GROUP), experti recunoscuti pe plan mondial in producerea motoarelor, de peste 30 de ani. Tehnologia DIRECT MOTION, superioara tehnologiei inverter, propune cuplarea directa a motorului de tambur, limitand astfel numarul de componente.  

  Motorul DIRECT MOTION functioneaza fara curea de transmisie. Masina de spalat rufe cu uscator are clasa de energie A (conform etichetei energetice – 2021) la spalare. Cresterea eficientei energetice, a fiabilitatii si a duratei de viata impreuna cu reducerea semnificativa a vibratiilor, a zgomotului si a consumului de apa determina rezultate excelente ale spalarii + uscarii.  

  Functia I-REFRESH reimprospateaza hainele in mod eficient, folosind tehnologia inovatoare cu micro-vapori. Indeparteaza mirosurile, particulele fine de praf si alergenii, reducand sifonarea. Totul intr-un timp foarte scurt, fara a folosi detergent. Doar pentru programele semnalizate.

  14 programe - optiuni multiple de spalare/uscare care acopera intreaga gama de tesaturi, intervale de timp si grade de murdarire, in paralel cu satisfacerea celor mai diverse nevoi de curatare, igienizare si dezinfectare.

  Functia STAIN REMOVAL: Printr-o simpla atingere de buton se poate selecta tipul petei dificile. Masina de spalat rufe de la Haier are functii si programe speciale dedicate eliminarii acestor pete dificile.

  Butoanele TOUCH CONTROL permit selectarea facila a optiunilor spalare/uscare preferate in functie de tesatura materialelor. Display-ul digital cu afisaj LED afiseaza in permanenta timpul ramas pana la finalizarea ciclului, programul de spalare/uscare selectat si temperatura.

  Apa este incalzita, se genereaza vapori, acestia sunt distribuiti in interiorul tamburului prin ventilare. Setarile TIME: 15-40 min & TEMPERATURE: 40-90° (I-REFRESH) au ca rezultat: eliminarea mirosurilor neplacute, sterilizarea si dezinfectarea tesaturilor si un grad redus de sifonare. 

  Capacitatea de 10 kg spalare si 6 kg uscare a masinii de spalat rufe cu uscator HAIER este potrivita pentru familiile numeroase. Cantitatea mare de rufe care poate fi spalata si uscata intr-un singur ciclu, inseamna mai putine cicluri de spalare/uscare saptamanale.

  HAIER a creat SMART DUAL SPRAY, sistemul automat de curatare pentru masina de spalat, care este activat la sfarsitul fiecarui ciclu de spalare/uscare. Garnitura si geamul tamburului sunt curatate de resturile de detergenti si de scame. Acest lucru asigura igienizarea interiorului masinii de spalat. Rufele sunt mai curate, iar durata de viata a masinii este prelungita. 

  Inaintea inceperii programului de spalare selectat sistemul AUTO WEIGHT (sistemul intern de cantarire), calculeaza cu precizie cantitatea de rufe puse la spalat si ajusteaza automat durata ciclului de spalare. Economiseste apa si timp. Actioneaza automat si inaintea inceperii procesului de uscare. 

  Umiditatea din interiorul masinii de spalat determina formarea mucegaiurilor si proliferarea bacteriilor. Acestea pot sa genereze mirosuri neplacute. ABT este tehnologia patentata de HAIER prin care suprafetele sensibile (sertarul de detergent si garnitura tamburului) sunt tratate cu ioni de zinc. Procentul de zinc (1.6% - 3.2%) elimina bacteriile in proportie de 99.8%. 

  Masina de spalat rufe cu uscator HAIER are 3 optiuni de uscare: 

  Prin selectarea acestei optiuni hainele sunt uscate complet, gata de asezat in dulap. 

  Prin selectarea acestrei optiuni rufele raman foarte putin umede si pot fi asezate pe umeras.

  Selectarea acestei optiuni lasa rufele un pic umede, pregatite pentru calcare imediata.

  Functia inteligenta STEAM disperseaza aburul, relaxeaza fibrele hainelor, ajuta la indepartarea celor mai dificile pete, elimina alergenii, distruge bacteriile si faciliteaza calcarea rufelor. Ofera aceleasi rezultate ca si curatatoria profesionala.

  Tamburul mai mare (diametru de 52.5 cm fata de 49.5 cm) determina cresterea performantelor de spalare si usurarea procesul de calcare (rufele au un grad mai mic de sifonare). Hubloul mare (36 cm) conceput special pentru a se deschide in unghi larg, usureaza incarcarea/descarcarea masinii chiar si pentru rufele voluminoase.

  Tamburul este iluminat pentru a facilita descarcarea rufelor.  

  Tamburul masinii de spalat rufe cu uscator HAIER a fost proiectat sa protejeze perfect toate hainele, chiar si pe cele mai delicate. PILLOW DRUM - design special al suprafetei tamburului pe care rufele aluneca usor in timpul rotatiei acestuia. Hainele sunt tratate cu atentie atat in timpul spalarii cat si in timpul uscarii.

  Functia I-TIME permite reglarea duratei de spalare. Timpul poate fi scurtat sau prelungit pentru a finaliza procesul de spalare in functie de necesitati.

  Nivelul de duritate al apei de la robinet poate avea efecte nedorite asupra calitatii procesului de spalare. Functia SMART DETECTING monitorizeaza duritatea apei si combinata cu SMART DOSING, care ajusteaza cantitatea de detergent folosit, ofera ca rezultat o spalare si uscare impecabile.  

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal