Masina de spalat rufe frontala INDESIT EWSD 61252 W EU, 6kg, 1200rpm, Clasa A++, alb

Cod produs: MSFEWSD61252
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Masina de spalat care ofera timp. Pentru dumneavoastra.

  Economie de energie

  Clasa de Eficienta energetica A ++

  Bucurati-va de economii extraordinare cu MyTime. Ratingul energetic A ++ inseamna ca veti consuma mai putina apa si electricitate.

  Water balance plus

  Un senzor special ce cantareste cantitatea de rufe pentru o reglare automata a debitului de apa. Utilizand mai putina apa semnifica, deasemenea, economisirea energiei si a timpului petrecut pentru incalzire. In cazul incarcaturilor mici, economiile sunt peste 70% apa, 50% energie si totodata 35% timp.

  Recuperati-va timpul

  Singura masina de spalat cu cicluri zilnice sub 59 de minute. Dispunand de 6 programe rapide, variind de la 20 la 59 de minute pentru diferite tipuri de tesaturi.

  Bumbac 40

  Programul Bumbac 40 este special conceput pentru a oferi ingrijire suplimentara pentru articolele din bumbac, in timp ce indeparteaza petele la 40 °, in doar 45 de minute.

  Bumbac 60

  Programul Bumbac 60 ofera rezultate excelente de spalare pentru articolele de bumbac la 60 °, in doar 59 de minute.

  Water Balance Plus

  Programul inovator Water Balance Plus este conceput pentru a economisi substantial consumul de apa, energie si timp. Cu incarcaturi mici, poate economisi pana la 70% apa si 50% energie, ciclul fiind totodata cu 35% mai rapid.

  Incaltaminte Sport

  Ciclul Incaltaminte Sport este solutia perfecta pentru spalarea pantofilor sport, oferind rezultate deosebite, protejand in acelasi timp incaltamintea.

  Baby

  Programul Baby este special conceput pentru a va spala articolele pretioase ale bebelusului in conditii de siguranta, eficienta si delicatete. Functioneaza excelent pe petele uscate, in timp ce lupta impotriva alergenilor obisnuiti, pentru o mai buna relaxare a mintii.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  8 intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal