Masina de spalat rufe frontala SAMSUNG WW80K5210VW/LE, EcoBubble, Addwash, 8Kg, 1200rpm, Clasa A+++, alb

Cod produs: MSFWW80K5210VW
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Pur si simplu adaugati, in timpul spalarii

  Ati uitat o camasaO Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere.

  * Usa poate fi deschisa oricand daca temperatura din interiorul tamburului este mai mica de 50 ℃.

  Performanta incontestabila a bulelor

  Tehnologia Eco Bubble™ face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute*. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie.

  * Testat in conformitate cu IEC 60456-2010/incarcatura de 4 kg/Super Eco Spalare cu apa rece (WF80F5E5U4W) vs. Bumbac 40° fara Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia. ** Bazat pe raportul Testului de laborator privind performanta, realizat de Springboard Engineering pe esantioane EMPA, comparatie intre solutie normala de detergent si tehnologia bubble, fara actiune mecanica. 

  Mai ingusta la exterior, capacitate mai mare in interior

  In pofida designului sau ingust, capacitatea mare, de 8 kg, va permite sa spalati rapid o multime de rufe dintr-o singura incarcare – pana la 12 prosoape de baie*. Astfel, se reduce frecventa spalarilor, ceea ce duce la economie de timp, energie si apa. 

  Inlaturare intensiva a petelor

  Cu o singura atingere a butonului, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.* 

  * Testat in conformitate cu IEC 60456 editia a 5-a/incarcatura de rufe de 8 kg/inmuiere cu bule (WF80F5E5U4) comparativ cu Bumbac 40/60°, Sintetic 60° si Denim 40° fara inmuiere cu bule (WF0702WKU). ** Este posibil ca modelul de tambur sa nu fie identic cu produsul propriu-zis. 

  Lucreaza inteligent si se mentine in forma

  Motorul cu invertor digital asigura o eficienta energetica superioara, reduce la minim a zgomotul si are o performanta de durata, acesta consuma mai putina energie decat un motor universal. Iar, prin eliminarea periilor, ofera o durabilitate exceptionala, sustinuta de o garantie de 10 ani.

  * In general, valoarea de reducere a zgomotului prin inlocuirea motorului este de 5 dBA si 3 dBA pentru ciclul de spalare si, respectiv, ciclul de centrifugare. Datele se bazeaza pe modelele †WF80F5E5P4W cu eticheta ERP, F500 8 kg si 1400 rot/min pentru motorul cu invertor digital si Vistula 8 kg, 1400 rot/min (WF1804WPC) pentru motorul universal. 

  Un design extraordinar de frumos

  Usa Crystal Gloss, in variantele Alb translucid sau albastru Ocean Blue, ofera cea mai mare placere estetica. 

  Depanare simpla

  Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone. Astfel, economisiti timp si evitati costul si neplacerile unei interventii inutile a inginerilor de service! 

  Ingrijire blanda a materialelor

  Designul unic, usor ondulat, al tamburului Diamond, cu margini finisate in forma de diamant, este extrem de bland cu hainele dvs. Orificiile mici de evacuare a apei ajuta, de asemenea, la protejarea tesaturii, impiedicand prinderea hainelor. 

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  3 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal