Masina de spalat rufe frontala slim CANDY CS4 127TXME, 7 kg, 1200rpm, Clasa A, alb

Cod produs: MSFCS4127TXME2S
1.599,90 lei
Include taxa verde: 28,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • BYB Voucher 150 lei
 • Livrare cu 2 oameni
 • Descriere

  MOTOR INVERTER

  Spre deosebire de motoarele traditionale, piesele motorului Inverter functioneaza in camp electromagnetic evitand astfel uzura provocata de frecarea mecanica si garantand astfel o fiabilitate marita.

  Motorul Inverter iti aduce mai multe beneficii: iti permite sa economisesti energia electrica, reduce nivelul de zgomot si are parametrii tehnici mai buni care permit o durata mai mare de utilizare.

  3 PROGRAME RAPIDE - 14/30/44

  Economiseste fara a face compromisuri! Aceste programe noi pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, energie si timp.

  Cu aceste optiuni poti spala, la temperatura mica, orice tip de material intr-un timp foarte scurt.

  Masina de spalat Candy iti ofera posibilitatea sa alegi intre trei cicluri rapide. Spalarea dureaza mult mai putin, iar rufele sunt perfect curate.

  PROGRAMUL HYGIENE

  Ofera cea mai buna combinatie posibila intre temperatura inalta si timpul necesar de spalare. Acest program de spalare, ideal pentru hainele copiilor si pentru cei cu piele sensibila si alergii, garanteaza o putere de igienizare maxima impotriva bacteriilor.

  Acest program spala la temperatura de 60 C si are performante maxime.

  FUNCTIA KILO DETECTOR

  Functia Kilo Detector te va ajuta sa optimizezi timpul de spalare. Introduci cantitatea de rufe in cuva si functia Kilo Detector iti va regla cantitatea de apa necesara si va stabili durata programului de spalare (in functie de cantitatea de rufe si tipul de tesatura).

  Kilo Detector este functia care te ajuta sa economisesti energie electrica, apa si timp alocat spalarii rufelor. 

  FUNCTIA EASY IRON

  Conceputa special de catre Candy, functia Easy Iron utilizeaza un tratament cu abur.

  Acest program de spalare este adecvat pentru tesaturile in amestec si utilizeaza tratamentul cu abur care netezeste si regenereaza fibrele, fapt care faciliteaza calcarea

  DISPLAY DIGITAL

  Masinile de spalat din gama SMART au display digital de 4 digiti.

  Display-ul va afisa timpul de spalare ramas pana la terminarea ciclului de spalare, turatia de stoarcere, temperatura si tipul de program selectat..

  In timpul desfasurarii programului de spalare ales, timpul de spalare se poate modifica in functie de greutatea si de compozitia incarcaturii.

  SLIM

  Candy are grija de spatiul tau si a creat produse eficiente cu capacitate mare de spalare si dimensiune redusa, pentru optimizarea spatiului din casa ta.

  TAMBUR DIN INOX

  Designul special al tamburului din inox si al paletelor din interiorul tamburului asigura spalarea eficienta si protectia sporita a hainelor.

  SELECTARE GRAD DE MURDARIRE

  Ai posibilitatea sa-ti alegi gradul de murdarire al rufelor pe care le introduci in masina de spalat.

  Masina iti propune timpi diferiti de spalare, in functie de gradul de murdarire selectat, asigurand, la finalul ciclului de spalare, rufe impecabile in cel mai scurt timp posibil.

  PROGRAMUL SPORT +

  Special conceput pentru persoanele cu viata activa, care imbina activitatile zilnice cu orele de sport. Hainele de sport pot fi spalate cu acest program creat special pentru haine sintetice, in numai 39’ la temperatura de 30 C .

  Este un program rapid, eficient si care economiseste energia electrica.

  PROGRAMUL SPALARE MANUALA – RUFE DELICATE

  Este un program special care iti permite sa speli rufele delicate la o temperatura de 30 C, rufe pe care pana acum le puteai spala doar “de mana”.

  PROGRAM 20 C

  Acest program inovativ iti permite sa speli in acelasi timp articole de diverse culori si din diferite tipuri de fibre, cum ar fi bumbac, sintetice si amestec la numai 20 C si ofera performante de spalare excelente.

  Consumul acestui program este de numai 50%, fata de un program conventional de spalare la 40 C pentru bumbac.

  PROGRAM ECO 40-60

  Programul Eco 40-60 poate curata rufe din bumbac cu grad normal de murdarie care se pot spala conform declaratiei la 40 C sau 60 C impreuna in acelasi ciclu. Este un program standard Conform Legislatiei UE si permite incarcarea maxima a masinii de spalat rufe.

  Program jeans

  Este un program dedicat pentru spalarea articolelor din jeans. Programul spala la o temperatura de 400 C iar durata lui depinde de greutatea incarcarii de rufe puse la spalat.

  PROGRAMUL LANA

  Programul lana realizeaza o spalare delicata a articolelor din lana.

  Hainele tale din lana, pe care le adori, pot fi spalate acum si la masina de spalat fara grija ca se pot deteriora. Acest program are o rotatie alternativa a cuvei asigurand o spalare eficienta dar si siguranta ca tesaturile din lana nu se vor deforma. Programul functioneaza la temperatura maxima de 40 C. Program aprobat de Woolmark.

  INTRETINERE

  Aparatul are un filtru special care captureaza reziduurile mai mari ce pot bloca sistemul de drenare. Scoateti din priza masina. Inainte de a desuruba filtrul asezati o carpa la baza masinii de spalat pentru a evita scurgerea apei pe podea. Rotiti filtrul in sens invers acelor de ceasornic pana la capat, scoateti filtrul si curatati-l bine, apoi puneti-l la loc si rotiti-l in sensul acelor de ceasornic pentru a-l fixa. Se recomanda sa curatati periodic si sertarul pentru detergent. Scoateti sertarul usor dar ferm si curatati-l sub jet de apa. Inainte de a efectua curatarea toate compartimentele trebuie sa fie goale.

  CANDY recomanda ca acesta verificare si curatare sa fie facuta de 5-6 ori pe an.

  16 PROGRAME

  Programe rapide, programe dedicate pentru rufele din matase, lana, bumbac, programe pentru rufe delicate, sintetice si pentru hainele bebelusilor, program clatire, bumbac + prespalare etc

  Functia Start Delay

  Cu Start Delay, rufele vor fi gata chiar atunci cand doriti. Va permite sa programati inceputul ciclului de spalare cu o intarziere maxima de 24 de ore. Nu mai aveti grija mirosurilor neplacute create de rufele umede din interiorul masinii.

  SPECIFICATII

  • Clasa de eficienta energetica: A;
  • Capacitate de incarcare: 7 kg;
  • 16 programe de spalare: haine sintetice, bumbac, 4 programe scurte;
  • Pornire intarziata pana la 24 ore;
  • Material cuva: polipropilena;
  • Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 74;
  • Dimensiuni (L x A x I cm): 60 x 43 x 85;
  • Greutate neta (kg): 63.5.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.81
  36 recenzii

 • Intrebari
  1 intrebare

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal