Masina de spalat rufe frontala slim WHIRLPOOL FWSG 71283 BV EE N, 6th Sense, 7 kg, 1200rpm, Clasa D, alb

Cod produs: MSFFWSG71283BV
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Tehnologia Al Saselea Simt 

  Descopera ingrijirea perfecta. Senzorii inteligenti Al Saselea Simt adapteaza resursele in functie de dimensiunea si tipul de sarcina, oferind optimizare de timp, energie si apa.

  Fresh Care+

  Pastrati-va imbracamintea proaspata dupa incheierea ciclului. Sistemul inovator FreshCare + se ocupa de imbracamintea dvs. din interiorul masinii de spalat cu o actiune delicata de aburire si miscare. Sistemul nou FreshCare + maseaza usor rufele cu regularitate, miscari lente alternate cu actiunea aburului - permitand o circulatiei a aerului in interiorul fibrelor pentru a mentine imbracamintea proaspata si pentru a preveni mirosurile neplacute. Tratamentul FreshCare + lasa hainele cu adevarat proaspete - chiar si dupa 6 ore de la terminarea ciclului. Tratamentul FreshCare + inhiba proliferarea principalelor surse de miros neplacut (in interiorul masinii de spalat) pana la 6 ore. Nu este compatibil cu programele destinate articolelor de imbracaminte delicate si paturilor.

  1200 rpm

  Viteza impresionanta. De acum ai performanta de centrifugare de pana la 1400 rpm.

  Motor inverter

  Performanta silentioasa. Motorul inovativ inverter al acestei masini de spalat rufe Whirlpool este proiectat pentru a asigura o performanta durabila si silentioasa. Bucura-te atat de rezultate ideale, cat si de un supliment de relaxare si silentiozitate.

  Child Lock

  Blocheaza butoanele si butonul rotativ de pe panoul de comanda pentru a preveni utilizarea accidentala.

 • Specificatii

 • Recenzii
  21 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal