Masina de spalat rufe verticala ELECTROLUX PerfectCare600 EW6T5261, SensiCare, 6 kg, 1200rpm, Clasa F, alb

Cod produs: MSTEW6T5261
 
Clasa energetica F
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Ingrijire personalizata intr-un timp mai scurt

  Sistemul SensiCare adapteaza incarcatura pentru a preveni spalarea prea indelungata a hainelor. Asigurand mentinerea aspectului si catifelarii articolelor pentru mai mult timp.

  TimeSave reduce durata la jumatate

  Spalati rufele mult mai repede atunci cand aveti timp. Masina de spalat rufe compacta Electrolux va permite sa injumatatiti durata ciclului de spalare, fara a compromite ingrijirea tesaturilor sau rezultatele. Astfel, veti avea hainele pregatite mult mai repede.

  Adaugati abur pentru o curatare profunda

  Vaporii anti-alergie combina vaporii de apa cu un program de spalare de inalta performanta pentru a indeparta bacteriile din articolele de imbracaminte.

  Rufele sunt gata la timp

  Spalati rufele atunci cand aveti timp. Masina de spalat rufe compacta Electrolux cu functia Delay Start va permite sa amanati inceputul ciclului de spalare, fara a compromite prospetimea tesaturilor. Astfel, veti avea hainele pregatite exact atunci cand veti avea nevoie de ele fara a ramane ore intregi in masima de spalat rufe.

  Certificat Woolmark Blue

  Certificatul Woolmark Blue garanteaza cel mai delicat tratament si ingrijire a articolelor din lana cu spalare manuala, folosind si mai putina energie.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.73
  11 recenzii

 • Intrebari1 intrebare

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal