Masina de spalat vase incorporabila BEKO DIS35020, 10 seturi, 5 programe, 45 cm, Clasa E, negru

Cod produs: MSVDIS35020
 
Clasa energetica E
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  INTENSIVE 70°C

  Este un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata. Secretul sau consta in folosirea apei la temperaturi ridicate pentru spalare si a unor cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte.

  FLEXIBLE HALFLOAD™

  Aceasta optiune permite finalizarea programului de spalare, chiar si atunci cand masina de spalat este incarcata cu mai putine vase.

  CLEAN&SHINE™

  Acest program curata si reda stralucirea vaselor in 90 de minute, indiferent de nivelul lor de murdarie.

  QUICK&SHINE™

  Acest program curata si reda stralucirea vaselor utilizate zilnic, cu un nivel de murdarire scazut, in doar 58 de minute.

  COS FLEXIBIL PENTRU TACAMURI

  Flexibilitatea imbunatatita a masinii de spalat vase permite incarcarea rapida a cosului pentru tacamuri si mutarea acestuia pe lateral. Spatiul este folosit la capacitate maxima.

  DOZATOR GLISANT PENTRU DETERGENT

  Noul dispenser pentru detergent este prevazut cu system de inchidere prin glisare si iti permite o utilizare facila. Astfel, accesarea acestuia se realizeaza cu usurinta oricand ai nevoie, cu un minim de efort.

  BRAT DE PULVERIZARE

  Masina de spalat vase este dotata cu un brat de pulverizare mai robust, iar jetul de apa mai puternic permite curatarea eficienta a vaselor. Eficienta maxima la spalare!

  ECO 50°C

  Un program care are grija atat de vasele tale cat si de mediul inconjurator. Este programul ideal de spalare a vaselor cu un consum energetic scazut.

  MINI

  Program special creat pentru vesela si pahare putin murdare, la 35°C, economisind astfel apa, timp si energie.

  TIME DELAY

  Aceasta functie permite amanarea pornirii masinii de spalat vase cu pana la 24 de ore.

  INDICATOR SARE

  Indicatorul de sare de pe afisaj va indica daca aveti o cantitate suficienta de sare de dedurizare in masina de spalat vase. Cand indicatorul de sare va aparea pe afisajul masinii, veti stii ca trebuie sa reumpleti rezervorul de sare.

  SISTEM CONTROL EXCES APA

  Dubla siguranta impotriva excesului de apa si a inundatiilor. Sistemul suplimentar va intrerupe alimentarea cu apa in cazul scurgerilor accidentale, iar masina de spalat vase va functiona in deplina siguranta.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal