Masina de spalat vase incorporabila GRUNDIG GSV41820, 10 seturi, 8 programe, 45 cm, clasa A++

Cod produs: MSVGSV41820
Masina de spalat vase incorporabila GRUNDIG GSV41820, 10 seturi, 8 programe, 45 cm, clasa A++
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Motor Eco Inverter

  Motorul fara perii asigura valori variabile ale presiunii si debitului apei, ceea ce inseamna o functionare mult mai eficienta a masinii de spalat vase in comparatie cu modelele clasice, tradusa in rezultate fara precedent la capitolul eonomisire.

  Motorul Eco Inverter determina o presiune si un debit variabile ale apei utilizate in spalarea vaselor. In acest mod, rezultatele excelente de curatare sunt completate de diminuarea consumului de apa si de silentiozitatea sporita. 

  All-in-Wash

  Acest program foloseste jeturile de apa cu presiune diferentianta in functie de vesela. Astfel in cosul superior, destinat paharelor si produselor din portelan, presiunea apei va fi mai scazuta, in timp ce in cosul inferior se foloseste o presiune mai mare, pentru o spalare intensiva a tigailor si a vaselor cu un grad ridicat de murdarie.

  Turbo Wash

  Acest program este dedicat spalarii oalelor si tigailor de mari dimensiuni, acestea fiind curatate cu usurinta prin spalarea intensiva cu ajutorul unui jet puternic de apa.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal