Masina de spalat rufe frontala slim slim cu uscator Candy Smart CSWS4 464TWMCE-S, 6/4 kg, 1400rpm, Clasa E, alb

Cod produs: MSFCSWS4464TWMC
2.299,90
-400 lei
1.899,90 lei
Include taxa verde: 28,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  MIX POWER SYSTEM

  Mix Power System este sistemul unic dezvoltat de Candy care injecteaza o solutie de apa amestecata cu detergent direct in tesatura hainelor ceea ce aduce urmatoarele beneficii: spalare a rufelor mai eficienta, timp mai scurt de spalare, economie la energie. Aceasta functie iti permite sa obtii rezultate excelente de spalare chiar si la o temperatura de 20 de grade.

  MOTOR INVERTER

  Spre deosebire de motoarele traditionale, piesele motorului Inverter functioneaza in camp electromagnetic evitand astfel uzura provocata de frecarea mecanica si garantand astfel o fiabilitate marita.

  Motorul Inverter iti aduce mai multe beneficii: iti permite sa economisesti energia electrica, reduce nivelul de zgomot si are parametrii tehnici mai buni care permit o durata mai mare de utilizare.

  FUNCTIA KILO DETECTOR

  Functia Kilo Detector te va ajuta sa optimizezi timpul de spalare. Introduci cantitatea de rufe in cuva si functia Kilo Detector iti va regla cantitatea de apa necesara si va stabili durata programului de spalare (in functie de cantitatea de rufe si tipul de tesatura).

  Kilo Detector este functia care te ajuta sa economisesti energie electrica, apa si timp alocat spalarii rufelor. 

  PROGRAMUL HYGIENE

  Ofera cea mai buna combinatie posibila intre temperatura inalta, timpul necesar si actiunea de spalare pentru a garanta putere de igienizare maxima impotriva bacteriilor.

  Recomandat pentru rufele din bumbac, acest program spala la o temperatura de 600 C si are performante maxime.

  3 PROGRAME RAPIDE - 14/30/44

  Economiseste fara a face compromisuri! Aceste programe noi pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, energie si timp.

  Cu aceste optiuni poti spala, la temperatura mica, orice tip de material intr-un timp foarte scurt.

  Masina de spalat Candy iti ofera posibilitatea sa alegi intre trei cicluri rapide. Spalarea dureaza mult mai putin, iar rufele sunt perfect curate.

  DISPLAY DIGITAL

  Display-ul va afisa in permanenta timpul de spalare ramas pana la terminarea programului de spalare selectat, durata de spalare, turatia, temperatura de spalare, tipul de program selectat, durata de uscare, optiunile selectate si gradul de murdarire

  In timpul desfasurarii programului de spalare ales, timpul de spalare se poate modifica in functie de greutatea si de compozitia incarcaturii.

  CUVA DE INOX

  Designul special al cuvei din otel inoxidabil si al paletelor din interiorul cuvei asigura spalarea eficienta si protectia sporita a hainelor.

  SELECTARE GRAD DE MURDARIRE

  Ai posibilitatea sa-ti alegi gradul de murdarire al rufelor pe care le introduci in masina de spalat. Prin selectarea gradului de murdarire iti asiguri o spalare impecabila.

  Masina iti propune timpi diferiti de spalare, asigurand la finalul ciclului de spalare rufe perfect curate in cel mai scurt timp posibil.

  PROGRAM 20 C

  Acest program inovativ iti permite sa speli in acelasi timp articole de diverse culori si din diferite tipuri de fibre, cum ar fi bumbac, sintetice si amestec la numai 20 C si ofera performante de spalare excelente.

  Consumul acestui program este de numai 50%, fata de un program conventional de spalare la 40 C pentru bumbac.

  PROGRAM RUFE DELICATE

  Este un program special care iti permite sa speli rufele delicate la o temperatura de 40C, pe care pana acum le puteai spala doar “de mana”.

  PROGRAMUL USCARE BUMBAC

  Program de uscare cu temperatura ridicata, recomandat pentru tesaturi din bumbac.

  Poti usca pana la 4 kg de rufe odata (incarcare maxima). Uscati numai rufele care au fost centrifugate inainte.

  PROGRAM ECO 40-60

  Programul Eco 40-60 poate curata rufe din bumbac cu grad normal de murdarie care se pot spala conform declaratiei la 40 C sau 60 C impreuna in acelasi ciclu. Este un program standard Conform Legislatiei UE si permite incarcarea maxima a masinii de spalat rufe.

  PROGRAMUL LANA

  Programul Lana realizeaza o spalare delicata a articolelor din lana.

  Hainele tale din lana, pe care le adori, pot fi spalate acum si la masina de spalat fara grija ca se pot deteriora.

  Acest program are o rotatie alternativa a cuvei asigurand o spalare eficienta dar si siguranta ca tesaturile din lana nu se vor deforma.

  Program aprobat de Woolmark.

  PROGRAMUL SPORT +

  Special conceput pentru persoanele cu viata activa, care imbina activitatile zilnice cu orele de sport. Hainele de sport pot fi spalate cu acest program creat special pentru haine sintetice, in numai 39’ la temperatura de 30 C .

  Este un program rapid, eficient si care economiseste energia electrica.

  PROGRAM JEANS

  Este un program dedicat pentru spalarea articolelor din jeans. Programul spala la o temperatura de 40 C iar durata lui depinde de greutatea incarcarii de rufe puse la spalat.

  FUNCTIA STEAM

  Datorita aburului hainele vor avea mai putine cute, acest lucru reducand cu pana la 50% timpul de calcare. In plus, obtii eficienta maxima de curatare a tesaturii chiar si cu programe scurte.

  Rufele tale vor fi impecabil de curate si perfect igienizate. Functia steam este ideala si pentru hainele copiilor, pentru persoanele cu piele sensibila si alergii, aburul elimina atat murdaria cat si alergenii (urmele de detergent si bacteriile).

  SLIM

  Candy are grija de spatiul tau si a creat produse eficiente cu capacitate mare de spalare si dimensiune redusa, pentru optimizarea spatiului din casa ta.

  PROGRAM CALCARE USOARA

  Aceasta functie este dedicata pentru toate tesaturile si utilizeaza un tratament cu aburi care netezeste si regenereaza fibrele hainelor, astfel calcarea devine mai usoara.

  FUNCTIA EXTRA USCARE

  Optiunea extra uscare este recomandata pentru uscarea prosoapelor, halatelor de baie si, in general, a tuturor tesaturilor grele.

  FUNCTIA USCARE PENTRU CALCARE

  Cu optiunea uscare pentru calcare, rufele, la sfarsitul ciclului, sunt lasate foarte putin umede.

  Acest lucru te avantajeaza daca vrei sa le calci imediat.

  FUNCTIA USCARE – GATA DE PUS IN DULAP

  Cu optiunea uscare – gata de pus in dulap, rufele, la sfarsitul ciclului, sunt perfect uscate.

  Le poti aseza in dulap sau le poti purta imediat

  PROGRAM USCARE TESATURI MIXTE

  Program de uscare cu temperatura redusa, recomandat pentru tesaturi sintetice si mixte si pentru o incarcare de pana la 3 kg.

  Verificati intotdeauna etichetele de pe articolele de imbracaminte.

  INTRETINERE

  Aparatul are un filtru special care captureaza reziduurile mai mari ce pot bloca sistemul de drenare. Scoateti din priza masina. Inainte de a desuruba filtrul asezati o carpa la baza masinii de spalat pentru a evita scurgerea apei pe podea. Rotiti filtrul in sens invers acelor de ceasornic pana la capat, scoateti filtrul si curatati-l bine, apoi puneti-l la loc si rotiti-l in sensul acelor de ceasornic pentru a-l fixa. Se recomanda sa curatati periodic si sertarul pentru detergent. Scoateti sertarul usor dar ferm si curatati-l sub jet de apa. Inainte de a efectua curatarea toate compartimentele trebuie sa fie goale.

  CANDY recomanda ca acesta verificare si curatare sa fie facuta de 5-6 ori pe an.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal