Media receiver auto JVC KW-M741BT, 6.8" Touch, 4 x 50W, Bluetooth, USB

Cod produs: CDAKWM741BT
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Panou tactil rezistiv clar, cu vizibilitate excelenta a interfetei

  Panoul tactil rezistiv clar cu transparenta ridicata si iluminare inalta imbunatateste vizibilitatea pictogramelor si simplifica utilizarea functiilor. Utilizarea este intuitiva gratie designului usor de folosit al interfetei cu taste mari.

  Compatibil Apple CarPlay si Android Auto

  Conectezi prin USB smarthphone-ul tau si continutul care te intereseaza din dispozitivul tau este preluat prin aplicatiile CarPlay, respectiv Android Auto si este transpus pe ecranul mare al receptorului multimedia. Astfel ai acces la navigatie, telefon, mesaje si muzica prin simpla atingere a ecranului, ceea ce iti permite sa ramai concentrat asupra drumului.

  Conexiune permanenta pentru 2 telefoane

  Poti conecta permanent doua telefoane prin Blueetooth folosind functia de asociere rapida si sigura. Apelurile primite pe oricare dintre telefoane pot fi preluate printr-o singura apasare a tastei de pe unitatea centrala.

  Muzica nelimitata si autonomie mai mare

  Pe langa redarea melodiilor, portul USB de 1.5 A furnizeaza energie pentru incarcarea smathpone-ului tau

  Aplicatie CarPlay

  Preia continutul care va intereseaza din iPhone si il transpune pe ecranul mare al receptorului multimedia. Astfel aveti acces la navigatie, telefon, mesaje si muzica prin simpla atingere a ecranului ceea ce va permite sa ramaneti concentrat asupra drumului.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal