Misiune

Misiunea:

Echipamentele electronice sunt iubite de consumatori pentru ca pun lumea in miscare, alimenteaza creativitatea si faciliteaza interactiunea intre oameni. Competitia dintre marii jucatori si capacitatea crescuta a generatiilor actuale de consumatori de a adopta noile solutii a contribuit la un ritm foarte accelerat al lansarilor de noi produse si la upgradarea continua a acestora. In acest context, compania Altex se pregateste azi pentru viitor cu o viziune pe termen lung, modelata de intelegerea trendurilor si a fortelor care vor modifica business-ul in care activeaza compania.

Misiunea Altex reprezinta declaratia scopului companiei si serveste ca un standard, in raport cu care ne evaluam actiunile si deciziile. Impactul pe care ALTEX il are pe piata romaneasca este de  contributie la nivelul de trai, oferirea unei valori adaugate si  accesibilitatea catre progresul tehnologic

Viziunea:

Viziunea Altex traseaza directiile pentru fiecare aspect al business-ului descriind actiunile necesare pentru o crestere sustenabila, bazandu-se pe: 

Oameni: sa construiasca un loc de munca dezirabil, unde oamenii sunt inspirati sa-si atinga potentialul  maxim;

Portofoliu: sa ofere consumatorilor un portofoliu de produse relevant in raport cu nevoile lor;

Parteneri: sa construim parteneriate avantajoase cu furnizorii, pentru a crea un  plus de valoare pentru consumatori

Productivitate: sa fie o organizatie care cultiva eficienta.

Cultura:

Cultura organizationala Altex defineste atitudinea  si comportamentul,  elemente esentiale pentru ca,  viziunea Altex sa devina realitate.Valorile asumate de companie determina  actiunile de :

Leadership: Curajul de a influenta pozitiv viitorul

Dedicare: Implicare totala in toate activitatile desfasurate, aplecare catre client

Calitate: Standardele activitatilor reflecta focusul pe detaliu, dorinta de a deveni mai buni in fiecare zi

 Punctele de focus Altex Romania  pe piata de electronice, electrocasnice, It&C si multimedia sunt:  inclinarea catre nevoile consumatorilor,  strategia pe termen lung, raspunsul rapid la schimbari,  responsabilitatea pentru toate actiunile si  imbunatatire continua a serviciilor.

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal