Monitor Gaming LED IPS ACER Nitro XV253QP, 24.5", Full HD, 165Hz, NVIDIA G-Sync, HDR 400, negru

Cod produs: MONUMKX3EEP04
749,90 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
 • Descriere

  Super sincronizat

  Afisajul activeaza Rata de actualizare variabila (VRR) in mod implicit pe cardurile grafice NVIDIA GeForce ® GTX Seria 10 si RTX ® Seria 20.

  Da, rezolutia conteaza

  Dupa ce ai jucat pe un ecran 4K, nu te vei mai multumi niciodata cu mai putin. Alege dintr-o gama ampla de rezolutii, de la Full HD pana la 4K, pe un IPS in culori vii si realiste. Care dintre acestea te atrage mai mult?

  Culori optimizate

  Scufundati-va in culorile hiperrealiste ale lumii jocului. Tranzitiile mai fine, nuantele mai fine si aspectul uniform sunt obtinute cu 90% DCI-P3 si o precizie a culorii Delta E <1.

  Cadre cu ritm accelerat

  Cu o rata de refresh de 144 Hz si tehnologie Visual Response Boost™ (VRB) de 1 ms, jocurile sunt line si, practic, fara neclaritati.

  Siguranta ochilor

  Protejati-va ochii de incordarea inutila folosind tehnologiile Acer BlueLightShield ™ si Flickerless ™. Concentrati-va pentru sedinte lungi de jocuri cu sclipirea monitorului si oboseala redusa a monitorului, datorita Acer ComfyView ™ si Low Dimming ™.

  1.Specificatiile pot varia in functie de model si / sau regiune. Toate modelele sunt supuse disponibilitatii.

  2. Rata reala de reimprospatare poate varia in functie de model si / sau regiune, de specificatiile / hardware-ul computerului si / sau de configurare.

  3. Specificatiile pot varia in functie de model si / sau regiune. Valoare VRB de 1 ms bazata pe teste interne in conditii specifice de testare. Nivelul de luminozitate poate varia ca urmare a modului Visual Response Boost ™ utilizat.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.67
  3 recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal