Monitor LED IPS DELL E2420H, 24", Full HD, 60Hz, negru

Cod produs: MONE2420H
Monitor LED IPS DELL E2420H, 24", Full HD, 60Hz, negru
Monitor LED IPS DELL E2420H, 24", Full HD, 60Hz, negru
Monitor LED IPS DELL E2420H, 24", Full HD, 60Hz, negru
Monitor LED IPS DELL E2420H, 24", Full HD, 60Hz, negru
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Monitor LED IPS DELL E2420H, 24", FHD, 60Hz, negru

  Toate elementele esentiale si chiar mai mult

  Maximizati-va spatiul de lucru: un profil subtire (1) si o gestionare imbunatatita a cablurilor creeaza o amprenta mai mica, oferindu-se unui birou curat si neaglomerat.

  Vizualizari imbunatatite: rezolutia Full HD este ideala pentru sarcinile de zi cu zi, in timp ce ComfortView este pregatit pentru perioade de vizionare extinse. Reduce pana la 60% emisiile nocive de lumina albastra. (2)

  Conexiuni versatile: Monitoarele noastre din seria E gazduiesc sisteme vechi si non-vechi cu optiuni de conectivitate convenabile, cum ar fi porturile VGA si DP. Spatiul dvs. de lucru va fi complet personalizat in functie de nevoile dvs.

  Se adapteaza nevoilor dumneavoastra: faceti propriul spatiu de lucru cu suporturi si standuri compatibile VESA.

  Dell Display Manager

  Productiv la toate nivelurile: caracteristica Easy Arrange a Dell Display Manager (DDM) va permite sa vizualizati rapid aplicatiile dvs. unul langa altul pe unul sau mai multe ecrane conectate pentru eficienta multitasking. Si cu DDM imbunatatit, veti obtine si mai multe machete prestabilite.

  Tranzitii fara probleme: functia de restaurare automata va aminteste locul in care ati ramas, astfel incat aplicatiile sa revina la locul in care le-ati lasat, chiar si dupa deconectare.

  Cheia comoditatii: tastele de comanda rapida va pot economisi si mai mult timp, permitandu-va sa configurati cu usurinta setarile de gestionare a afisajului, astfel incat sa puteti lucra mai repede.

  Mai multe modalitati de gestionare: Rapoartele de gestionare a activelor permit managerilor IT sa capteze si sa urmareasca rapid informatiile despre monitor, precum si sa configureze mai multe monitoare simultan printr-o singura configurare.

  Ecologic in interior si in exterior

  Verde garantat: Conform celor mai recente standarde Energy Star®, monitoarele din seria E indeplinesc cerinte stricte de eficienta energetica in timp ce sunt in moduri de repaus, pornit si oprit. Sunt, de asemenea, certificate TCO. (3)

  Reducerea energiei: economisiti energie cu PowerNap, o caracteristica care estompeaza sau adoarme monitorul atunci cand nu este utilizat.

  Eliminare curata: compostarea sau reciclarea ambalajelor este usoara, deoarece este realizata cu cel putin 25% din carton reciclat. (4)

  1. Comparativ cu generatia anterioara.

  2. Selectati monitoarele din seria Dell E, P si U cu ecrane fara palpaire si ComfortView. Pe baza analizei interne Dell, august 2018. Reducerea efectiva a luminii albastre va varia in functie de model.

  3. EPEAT inregistrat acolo unde este cazul. Inregistrarea EPEAT variaza in functie de tara. Consultati www.epeat.net pentru starea inregistrarii in functie de tara.

  4. Pentru mai multe informatii, accesati www.dell.com/learn/us/en/uscorp1/corp-comm/closed-loop-recycled-content

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal