Monitor LED IPS DELL P3222QE, 31.5", 4K UHD, 60Hz, argintiu

Cod produs: MONP3222QE
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  O vizualizare mai buna din orice unghi

  Axat pe detalii: captati fiecare nuanta pe un monitor cu rezolutie 4K de 31,5 de inchi, cu peste 8.000.000 de pixeli si o rezolutie de patru ori mai mare decat cea standard Full HD.

  Subtire, elegant si confortabil: acest monitor cu rezolutie 4K de 31,5 inchi, cu cadru ultrasubtire pe 3 laturi, ofera tehnologia ComfortView Plus1, un ecran integrat, activ in permanenta, cu lumina albastra redusa, care optimizeaza confortul ochilor, oferind in acelasi timp o acuratete excelenta a culorilor.

  Consecventa culorilor este livrata ca standard: lasati-va captivat de culorile uniforme si vii pe tot unghiul larg de vizualizare, datorita tehnologiei de comutare in plan (IPS). Cu o acoperire sRGB de 99 %, puteti obtine culori precise imediat dupa despachetare.

  Confortul este esential: inclinati, rotiti, pivotati si reglati inaltimea monitorului (interval de reglare a inaltimii de 150 mm), pentru un plus de confort in timpul functionarii.

  Proiectat pentru dvs.: navigati prin meniu si reglati setarile ecranului cu ajutorul controlului joystick usor de utilizat. Fixati linia de sunet subtire Dell (SB521A) optionala si perfectionati-va experienta de ascultare.

  Elegant, dar si practic: designul uimitor si baza de mici dimensiuni completeaza un sistem imbunatatit de gestionare a cablurilor, care ascunde cablurile din placa de ridicare a monitorului.

  Conectati-va la productivitate

  Hub de productivitate fara dezordine: realizati mai multe cu ajutorul unui port RJ45 pentru conectivitate prin cablu Ethernet si al unui port USB-C, asigurand o sursa de alimentare de pana la 65 W.

  Administrare imbunatatita: Transferul prin adresa MAC2, boot PXE si activarea prin retea sunt incorporate in mod convenabil.

  Solutie cu un singur cablu, pentru eficientizarea timpului: solutia unica de conectivitate USB-C convenabila ofera flexibilitatea conectarii la sistemele USB-C multi-vendor3, reducand aglomerarea cablurilor, permitand tranzitii rapide de la birou si economisind pana la 72 % din timpul de configurare a spatiului de lucru.4

  Productivitate sporita: pur si simplu apasati pe butonul de alimentare al monitorului, iar caracteristica de sincronizare a alimentarii porneste fara probleme monitorul si PC-ul Dell conectat, chiar si atunci cand capacul laptopului este inchis. Compatibil cu anumite PC-uri Dell.5

  Conectivitate extinsa: conectati-va cu usurinta la o varietate de dispozitive cu optiuni extinse de porturi de conectivitate, printre care se numara HDMI, DisplayPort, USB-C, RJ45 si 4x USB de mare viteza de 5 Gb/s.

  Dell Display Manager

  Productivitate la orice nivel: Easy Arrange va permite sa aranjati cu usurinta mai multe aplicatii pe unul sau mai multe ecrane, cu 38 de partitii presetate de ferestre si capacitatea de a personaliza pana la cinci ferestre, care va ofera capacitati mai bune de multitasking.

  Tranzitii fara probleme: caracteristica de restaurare automata retine unde ati ramas, astfel incat aplicatiile sa revina in locul in care le-ati lasat, chiar si dupa ce v-ati deconectat.

  Secretul comoditatii: tastele de comenzi rapide va pot economisi si mai mult timp, permitandu-va sa configurati cu usurinta setarile de administrare a afisajului, astfel incat sa puteti lucra mai rapid.

  Mai multe moduri de gestionare: rapoartele de gestionare a activelor le permit administratorilor IT sa capteze si sa urmareasca rapid informatiile despre monitoare si sa configureze simultan mai multe monitoare, printr-o singura actiune.

  Gandire ecologica: pentru prezent si viitor

  Standarde de mediu: acest monitor respecta cele mai recente standarde de reglementare si de mediu, cum ar fi EnergyStar®, EPEAT® Gold6 si TCO Certified Edge Displays.

  Ambalaj ecologic: pentru a reduce impactul productiei asupra mediului inconjurator, livram acest monitor in ambalaje fabricate in proportie de cel putin 75% din carton reciclat, fara polistiren.

  Conservarea energiei: atunci cand monitorul nu este utilizat, economisiti energie cu PowerNap7, o functie care reduce luminozitatea sau pune monitorul in stare de repaus atunci cand nu este in uz.

  Optiuni de conectivitate

  Porturi si sloturi:

  1. Slot pentru incuietoare de securitate | 2. Port de alimentare c.a. | 3. Port HDMI | 4. DisplayPort (intrare) | 5. Port USB Type-C ascendent | 6. Port USB de mare viteza de 5 Gb/s descendent | 7. Port USB de mare viteza de 5 Gb/s descendent | 8. Conector RJ45 | 9. Port USB de mare viteza de 5 Gb/s descendent | 10. Port USB de mare viteza de 5 Gb/s descendent | 11. Incuietoare pentru suport.

  Cabluri incluse:

  Cablu de alimentare | Cablu DisplayPort la DisplayPort | Cablu USB-C | Cablu USB Type-A la USB-C | colier pentru cabluri.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal