Monitor LED IPS DELL S2419H, 23.8" Full HD, 60Hz, negru

Cod produs: MONS2419H
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Aspect uimitor

  Largiti-va orizontul: cu afisajul InfinityEdge de la Dell, nu veti pierde niciun detaliu. Bucurati-va de o experienta de vizualizare extraordinara, fara limite, oferita de acest afisaj aproape fara margini, care va permite sa vedeti fiecare detaliu in toata splendoarea sa.

  Conceput sa se adapteze si sa impresioneze: intregiti-va biroul cu acest monitor cu design sic si modern. De la uimitorul ecran de 23,8" pana la capacul din spate elegant si lucios, fiecare centimetru a fost proiectat pentru stil absolut.

  CinemaSound invaluitor

  Sunet superior: bucurati-va de sunete mai reale, de muzica mai dinamica si de o experienta de cinematograf mai intensa atunci cand ascultati melodia preferata sau vizionati un film. Acest sunet invaluitor va este oferit de cele doua boxe reglate la nivel profesionist prin tehnologia premiata Waves MaxxAudio®.

  Colorati-va lumea

  Imagini extraordinare: bucurati-va de o claritate excelenta a ecranului, oferita de rezolutia Full HD (1.920 x 1.080).

  Culori uniforme si bogate: unghiul larg de vizualizare, oferit de tehnologia de comutare in plan, va permite sa va bucurati de culori vii, cu acoperire cromatica mai mare decat 99 % sRGB, indiferent de pozitia in care va aflati.

  Conexiuni comode

  Nu va obosesc ochii: acest monitor cu certificare TUV1 are un ecran fara scintilatii, cu tehnologie ComfortView, o caracteristica ce elimina emisiile daunatoare de lumina albastra. Este conceput sa optimizeze confortul pentru ochi pe durate lungi de vizualizare, cum ar fi urmatorul dvs. maraton de vizionare a filmelor.

  Comutare fara probleme: treceti simplu de la munca la joaca, fara a reconecta cablurile, multumita celor 2 porturi de conexiune HDMI integrate.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal