Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: MON223V5LHSB201

Monitor LED TN PHILIPS 223V5LHSB2, 21.5", Full HD, 60Hz, negru

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • SmartContrast pentru detalii negre, bogate

  SmartContrast pentru detalii negre, bogate SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

   

  Afisaj 16:9 Full HD pentru cea mai buna experienta de vizionare

  Afisaj 16:9 Full HD pentru cea mai buna experienta de vizionare Acest ecran LCD Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD, pentru o calitate ireprosabila a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptand semnal 1080p din orice sursa, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD si Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult imbunatatita, pentru a accepta o calitate a semnalului si o rezolutie mult mai ridicate. Imaginile rezultate in urma scanarii progresive sunt complet lipsite de scintilatii, cu luminozitate mare si contrast optim.

   

  Tehnologie cu LED-uri pentru culori vii, naturale

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o stralucire completa si constanta mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu contin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare si scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultand un raport de contrast foarte inalt. De asemenea, ofera o reproducere superioara a culorilor datorita luminozitatii constante pe intregul ecran.

   

  Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl Lite

  SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generatie urmatoare cu interfata grafica bazata pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului sa regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

   

  Afisaj ecologic fara mercur

  Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru reduce impactul afisajului asupra mediului pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

   

   

  Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfata multimedia de inalta definitie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video si audio de inalta calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video)..

   

 • Display

  EcranPlat
  Tip panouTN
  Ecran (Iluminare)LED
  Diagonala (inch)21.5
  Timp de raspuns (ms)5
  Dimensiune pixel (mm)0.248x 0.248
  Reproducere culori (milioane)16.7
  Luminozitate (cd/mp)200
  Contrast10M:1 (Smart)
  Unghi vizibilitate90º (H) / 65º (V)
  Frecventa orizontala (KHz)30 -83
  Frecventa verticala (Hz)56 - 76
  Rezolutie (pixeli)1920 x 1080
  Aspect imagine16:9
  Rata refresh60Hz

  Conectivitate

  VGA1
  HDMI1

  Informatii suplimentare

  Boxe integrateNu
  Montare pe pereteVESA (100 x 100 mm)
  Inclinare-5º ~ 20º
  Putere consumata15.3W
  Standarde/CertificariEnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free
  Continut pachetMonitor, Cablu VGA, Cablu de alimentare, Manual

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate36 luni

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I cm)50.3 x 21.3 x 37.6 (Cu suport); 50.3 x 5 x 31.6 (Fara suport)
  Greutate (Kg)2.61 (Cu suport); 2.35 (Fara suport)
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.