Monitor LED TN SAMSUNG S22F350FHU, 22", Full HD, 60Hz, negru

Cod produs: MONLS22F350FHU
PRP:
736,00 lei
399,90 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
stoc epuizat
Garantie de conformitate: 24 luni
 • Descriere

  Profil incredibil de subtire si design elegant, contemporan

  Incredibil de subtire, de doar 10 mm, cat un pix. Un suport circular simplu completeaza elegant ecranul ultrasubtire. Modelele orizontale de pe carcasa spate ofera un finis stilat, contemporan.

   

  Optimizat pentru confort vizual

  Prin reducerea emisiei de lumina albastra – care stimuleaza retina mai mult decat alte culori – modul Eye Saver reduce oboseala ochilor si ofera o experienta vizuala mai confortabila. Tehnologia Flicker Free de la Samsung permite un timp mai indelungat de joc sau lucru, in conditii de confort sporit.

   

  Unghi de vizionare foarte larg pentru o perspectiva perfecta din orice pozitie

  Unghiul de vizionare extins, de 178° atat pe verticala cat si pe orizontala asigura o imagine clara, indiferent de pozitia din care vizionati. Fie ca va relaxati asezati comod sau in grup impreuna cu prietenii, unghiul de vizionare mai mare inseamna ca toata lumea se bucura de perspectiva perfecta din orice pozitie.

   

  Tehnologia ecologica de la Samsung reduce consumul de energie si impactul ecologic

  Prin aplicarea setarii Auto, tehnologia ecologica de la Samsung regleaza luminozitatea ecranului in functie de luminanta zonelor negre, pentru a reduce consumul de energie cu pana la 10%*. Luminozitatea ecranului poate fi de asemenea setata manual la 25% sau la 50% din valoarea maxima. *Bazat pe testare interna.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.67
  21 recenzii

 • Intrebari
  14 intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal