Monitor LED VA SAMSUNG LS27AM500NRXEN, 27", Full HD, 60Hz, negru

Cod produs: MONLS27AM500NRX
PRP:
1.378,00 lei
699,90 lei
Include taxa verde: 5,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Primul ecran Do-It-All din lume

  Monitorul pentru fiecare moment al vietii. Rezolva munca fara un computer, cu Microsoft Office 365 instalat sau prin acces de la distanta la computerul tau de la birou. Apoi treci la divertisment pur cu sistemul de divertisment one-stop integrat.

  Productivitate pe un ecran mai mare

  Wireless DeX ofera experienta complete a unui computer fara ca acesta sa fie necesar. Utilizeaza aplicatii de productivitate mobile, cum ar fi videoconferinta, documentele si browserele, doar prin intermediul monitorului si al telefonului. Pentru a vizualiza fotografii sau pentru a viziona filme pe ecranul mare, trebuie doar sa-l atingi cu telefonul, folosinf Tap view.

  *Conexiune wireless la DeX disponibila numai pe modelele Galaxy Note20, TabS7 si Galaxy Z Fold2 **Limitata la aplicatiile selectate si poate necesita achizitionarea de licenta ***Continutul de pe ecran este simulat in scop demonstrativ.

  Divertisment nelimitat

  Smart Hub

  Vizionarea de tip Binge a devenit si mai usoara. Accesezi o multitudine de aplicatii de divertisment, cum ar fi Netflix, YouTube si HBO, fara a porni computerul sau laptopul. Telecomanda si difuzoarele incorporate iti maximizeaza timpul de relaxare.

  Lucreaza si invata de la distanta

  Remote Access

  Lucreaza fara probleme de oriunde. Sporeste-ti productivitatea cu functiile Remote Access. Folosind suita Office 365, vizualizezi si editezi documente si le salvezi, in mod convenabil, in cloud. Chiar si in timp ce te afli acasa, Remote Access iti permite sa lucrezi de la distanta, la scoala sau la birou.

  *Pentru aceasta caracteristica sunt necesare Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 sau o versiune ulterioara si setari de retea compatibile **Continutul de pe ecran este simulat in scop demonstrativ.

  Luminozitate optima pentru orice ambianta

  Adaptive Picture

  Imagine senzationala, zi sau noapte. Lumina inconjuratoare este detectata de un senzor, pentru a regla luminozitatea automat cu Adaptive Picture. Chiar si in plina zi, urmaresti cadre intunecate, curajoase, fara sa-ti obosesti privirea pentru a vedea imaginea.

  Dezvaluie partile ascunse ale jocurilor

  Ultrawide Game View

  Fii cu ochii pe victorie. Regleaza-ti ecranul la formatul 21:9 pentru a descoperi zonele ascunse din scenele de joc, cu Ultrawide Game View. Acum, cand joci fotbal, vezi mai mult din teren pana la poarta. Si in jocurile in care sofezi, obtii o vedere naturala si cuprinzatoare a drumului din fata.

  *Disponibilitate limitata la dispozitivele sursa care accepta formatul 21:9 **Poate functiona diferit, in functie de joc sau de continutul vizualizat.

  Conectezi si vezi

  Auto Source Switch +

  Gata cu schimbarile de sursa manuale. Cu Automatic Source Switch Plus, monitorul tau detecteaza dispozitivele noi, imediat ce sunt conectate si afiseaza semnalul corect. Nu mai este nevoie sa cauti sursa corecta din meniu.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  2 intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal