Cod produs: BCLCITYRIDERMOV

Moped electric FREEWHEEL City Rider, 8 inch, mov, Omologat R.A.R.

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Cum circuli cu City Rider in Romania/UE

  City Rider poate fi condus de catre persoane peste 16 ani si care poseda permis auto categoria AM. Acest permis poate fi obtinut in baza unui examen de legislatie auto. Categoriile de permis A si B includ si categoria de permis AM.

  City Rider se poate inmatricula la primarie.

  City Rider face parte din categoria vehiculelor rutiere, ce pot circula pe drumurile publice din Romania, doar cu urmatoarele acte: RCA pentru moped, Certificar de inregistrare (inmatriculare)

  Primul moped full electric omologat R.A.R.

  City Rider este printre putinile motociclete electrice ce respecta normele europene de siguranta si legislatie rutiera. City Rider este omologata de catre Registrul Auto Roman, astfel incat orice posesor de City Rider o poate inmatricula. FreeWheel pune la dispozitia clientului toate actele necesare inmatricularii.

  Viteza si accelerare

  City Rider atinge viteza maxima de 40Km/h in mai putin de 10 secunde. Viteza de accelerare face din City Rider un vehicul perfect adaptat mediului urban.

  Autonomie

  City Rider este echipata cu un acumulator Li-Ion cu o capacitate de 59,2V, 12 Ah, ceea ce inseamna ca poti parcurge o distanta de pana la 60Km cu o singura incarcare. Protectia acumulatorului elimina riscul de supraincarcare sau supraincalzire a acestuia. City Rider este un vehicul electric pe care te poti baza cu incredere.

  Suspensie

  City Rider este adaptata perfect pentru oras. Confortul este sporit datorita suspensiei de pe roata din fata, ceea ce inseamna ca socurile sunt foarte mult atenuate. Poti cobora linistit de pe borduri, poti merge pe piatra cubica si dale, dar poti rula si pe suprafetele denivelate sau drum de pietris. City Rider este versatila si robusta.

  Afisaj Electronic

  Mopedul City Rider este prevazut cu ecran LCD si afisaj electronic. Vei putea urmari viteza, nivelul bateriei distanta totala parcursa si distanta ultimei utilizari.

  Sistem de franare pe disc

  City Rider este dotat cu un sistem de franare pe disc pentru ambele roti, astfel procesul de franare este mult mai rapid si mai sigur, sporind confortul la utilizare. Cu City Rider plimbarile sunt mai sigure si mai placute.

  Lumini de seara

  City Rider este complet echipata pentru a participa la traficul urban si pe timpul noptii. Farul LED cu lumina alba te va ghida in siguranta spre destinatia dorita.

  Telecomanda si Alarma

  City Rider este un vehicul in toata regula, ce beneficiaza de un contact de pornire cu cheie, telecomanda si alarma.

 • Caracteristici generale

  Tip produsMoped
  Viteza maxima (km/h)40
  Dimensiune roti (inch)8
  Alte detaliiLumini intalnire, Frana disc, afisaj electronic, stop frana, telecomanda, alarma. Conditii utilizare: Posesor permis AM/A/B, varsta minima 16 ani,

  Caracteristici tehnice

  Tip acumulatorLi-Ion
  Autonomie (km)40/60
  Capacitate acumulator12 Ah
  Putere motor (W)1000
  Tensiune (V)59.2

  Alte informatii

  CuloareMov
  Greutate suportata120
  Greutate (Kg)57

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.