Mouse Gaming FURY Warrior, 3200 dpi, negru-argintiu

Cod produs: MOUFURYWARRIOR
 
39,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Un mouse pentru un luptator adevarat

  Fiecare jucator care doreste sa castige in jocul preferat trebuie sa arate calitatile unui adevarat gladiator. Forta, precizia si durabilitatea reprezinta calitatile unui adevarat luptator.

  Senzor precis

  Fury Warrior a fost echipat cu un senzor optic precis, cu o rezolutie maxima de 3200 dpi. Inima fiecarui mouse de joc, care conduce intregul mecanism, este fara indoiala senzorul sau.

  Datorita unui buton DPI Switch special situat in partea de sus a mouse-ului, aveti posibilitatea sa comutati nivelul DPI in patru pasi (1000-1600-2400-3200 DPI). Acest lucru va permite sa reglati viteza mouse-ului la situatia actuala din joc.

  Design si confort

  Mouse-ul Fury Warrior este dotat cu iluminare LED in patru culori: rosu, albastru, violet si verde. Warrior a fost conceput pentru a asigura un confort maxim pentru utilizatori, ceea ce il face o arma de incredere pentru fiecare gladiator. Culorile se schimba independent de nivelul DPI, creand o bucla de culoare.

  Fury Warrior in lupta

  Fiecare jucator pentru a reusi intr-un joc preferat trebuie sa aiba caracteristicile unui luptator adevarat.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal