Cod produs: MOUNATGNSKRY700

Mouse Gaming NATEC Genesis Krypton 700, 7200 dpi, negru

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 •  KRYPTON 700

  Jucatorii experimentati stiu ca cele mai importante functii la un mouse profesional de jocuri, sunt functiile de baza, care au cel mai mare impact asupra soartei concursului. Un bun senzor, un raspuns rapid, o prindere sigura si o precizie, adica cea mai buna baza a unui joc eficient. Mouse-ul Krypton 700 se alatura celor mai importante caracteristici cu multiple functii suplimentare, devenind un instrument letal in mainile unui jucator experimentat.

  SENZOR DE TOP

  Krypton 700 este dotat cu un senzor optic PMW3310 de la PixArt, care ofera posibilitati foarte mari chiar si jucatorilor cei mai exigenti. Rezolutia de la 400 la 7200 DPI, acceleratia de 30 G sau viteza de urmarire la nivelul de 130 ips sunt doar cele mai importante caracteristici ale acesteia. O gama larga de rezolutii, cu posibilitatea de setari personalizate intr-un software de calculator, (incepand de la 400 DPI) asigura ca fiecare jucator isi gaseste valorile optime. In plus, senzorul este caracterizat printr-o reactie foarte buna, cu valori mici ale DPI.

  DPI SWITCH

  O valoare ridicata a DPI nu este totul. Mouse-ul Krypton 700 are posibilitatea de a schimba DPI in timp real, fara a intrerupe jocul, in 5 niveluri diferite, pe care fiecare jucator le poate configura dupa bunul plac, cu un software dedicat. In plus, la fiecare nivel DPI ales, puteti atribui orice culoare a luminii de fundal RGB, impreuna cu iluminarea de fundal a efectului Prismo.

  MEMORIE SI SOFTWARE

  Posibilitatea de a schimba mai multe functii ale mouse-ului la propriile nevoi este o caracteristica foarte importanta pentru multi jucatori. Mouse-ul Krypton 700, primeste un software de calculator avansat, cu posibilitatea de a atribui orice functie fiecaruia dintre cele 8 comutatoare ale mouse-ului, pentru a edita profiluri si macro-uri, pentru a seta valorile favorite ale DPI si pentru a se potrivi cu culorile preferate la nivelurile DPI. In plus, mouse-ul are o memorie incorporata.

  ILUMINARE RGB

  Datorita aplicarii luminii de fundal RGB, fiecare jucator castiga posibilitatea de a seta una din cele 16 milioane de culori si nuante la fiecare nivel definit al nivelului DPI. O functie suplimentara a iluminarii este setarea unei culori multicolore.

  COMUTATOARE OMRON

  Butoanele principale ale mouse-ului Krypton 700 sunt marca Omron, un producator de top de solutii de acest tip. Longevitatea lor este de pana la 20 de milioane de clicuri, ceea ce ofera fiecarui jucator certitudinea ca Krypton 700 va fi o arma rezistenta la defectiuni si un mouse de lunga durata.

  ERGONOMIC SI UN GRIP SECRET

  O prindere sigura este baza unui joc eficient si rapid, de aceea suprafata lui Krypton a fost acoperita cu un material cauciucat de inalta calitate pentru a asigura confortul de utilizare. In plus, forma ergonomica asigura ca mouse-ul se potriveste perfect mainii, permitand confortul jocului chiar si in cele mai dificile situatii.

 • Caracteristici generale

  DenumireNATEC Genesis Krypton 700
  Cod producatorGNSIS_KRYPTON700
  UtilizareGaming
  Tip mouseCu fir
  ConectareUSB

  Caracteristici tehnice

  SenzorOptic
  Rezolutie400/7200 DPI
  DesignAmbidextru
  Butoane8
  Tip switch-uriOmron
  Polling Hz1000
  Acceleratie30G
  Alte detaliiIluminare RGB, software pentru configurare avansata: programare butoane, editare de comenzi macro si profiluri, DPI, iluminare

  Informatii suplimentare

  Lungime cablu2 m
  SO compatibileWindows 10, Windows 8, Windows 7
  Continut pachetMouse NATEC Genesis Krypton 700

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I cm)12.8 x 6.9 x 3.8
  Greutate (g)270
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.