Mouse Gaming SUREFIRE Condor Claw, 6400 dpi, negru

Cod produs: MOUSRF48816
 
119,90
-12%
104,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Mouse Gaming SureFire Condor Claw

  Cu rezolutia sa de 6400-DPI, iluminarea RGB completa si 8 butoane programabile, mouse de gaming SureFire Condor Claw va va oferi avantajul de a va depasi concurenta.

  Super rapid

  Reglati-va setarile din mers. Setati DPI-ul mouse-ului SureFire Condor Claw de la 800 la 6400 si aveti setarea optima pentru jocul dvs. - mai scazut pentru tintire precisa sau mai mare pentru miscare rapida. Polling rate poate fi, de asemenea, ajustata - 125 Hz, 250 Hz, 500 Hz sau 1000 Hz - pentru a se potrivi cel mai bine jocului si computerului si pentru a asigura performante perfecte pentru configurarea dvs.

  Iluminare RGB

  Iluminarea RGB a mouse-ului SureFire Condor Claw va va spori experienta de joc. Complet reglabil si cu efecte multiple, puteti selecta modurile de iluminare preferate si le puteti salva ca seturi prestabilite in software-ul inclus.

  Personalizat

  Configurati totul asa cum va place. Programati butoanele, macro-urile si salvati setarile de viteza si efectele de lumina cu software-ul inclus.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal