Mouse pad gaming STEELSERIES QcK+ Prism Cloth XL, iluminare RGB, PC/MAC

Cod produs: MPDSSSQCKPRISMC
 
279,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  LUMINEAZA CAMPUL DE LUPTA

  Software-ul SteelSeries Engine deblocheaza un arsenal impresionant de aplicatii pentru produsele care suporta PrismSync si care fac personalizarea usor si intuitiva. Eliberati puterea completa a iluminarii dinamice RGB din 2 zone pentru a crea efecte complexe de iluminare in cateva secunde.

  BAZA DE CAUCIUC ANTI-ALUNECARE

  Baza de cauciuc durabila, anti-alunecare, este conceputa pentru a elimina miscarea nedorita si pentru a oferi o suprafata solida pentru jocurile ce necesita miscari intense.

  COMPATIBILITATE

  Testat de producatorul de mousi de top, suprafata neteda a mouse pad-ului SteelSeries QcK+ Prism Cloth XL optimizeaza precizia de urmarire a mouse-ului atat pentru senzorii optici, cat si pentru cei laser.

  PRISMSYNC ENGINE APP

  Sincronizeaza efectele de iluminare multi-color dinamice cu ajutorul aplicatiei SteelSeries PrismSync. De la efectele de iluminare cu un singur clic pana la spectacole complexe de lumina, PrismSync iti ofera puterea de a alege culorile in functie de setup-ul tau.

  QCK PRISM CLOTH

  Dispunand de aceeasi suprafata de micro-tesaturi ca si QcK, seria QcK Prism Cloth ofera o iluminare RGB dinamica pentru notificari si jocuri suportate de aplicatie.

  DIMENSIUNE

  90 x 30 x 0.4

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal