Mouse Pad Gaming SUREFIRE Silent Flight RGB-320, Medium, negru

Cod produs: MPDSRF48812
 
129,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Mouse Pad Gaming SureFire Silent Flight RGB 320

  Mouse-ul gaming SureFire Silent Flight RGB-680 are margini iluminate cu LED-uri RGB, care pot fi perfect reglate cum doriti.

  Iluminare, precizie si control

  Iluminarea poate fi controlat fara a instala vreun software - trebuie doar sa selectati unul dintre cele 14 moduri disponibile si sa intrati in actiune! Mouse pad-ul Silent Flight Mouse va memora chiar luminozitatea si modul luminii RGB pentru urmatoarea utilizare.

  Optimizat pentru mouse-ul dvs

  Oferind o precizie maxima si un control complet in joc, mouse pad-ul Silent Flight este optimizat pentru toate setarile de sensibilitate atat pentru senzorii optici, cat si pentru cei laser.

  Baza solida

  Suprafata micro-texturata a mouse pad-ului ofera echilibrul ideal de control si viteza, iar baza sa cauciucata antiderapanta garanteaza o aderenta solida in timpul acelor sesiuni de jocuri mai intense.

  Marime perfecta

  Selectati dimensiunea care se potriveste stilului dvs. de joc. Dimensiunea mare este ideala pentru cei carora le place sa pozitioneze tastatura pe mouse pad pentru o configurare mai completa imersiva.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal