Multifunctional inkjet CANON PIXMA MB5150, A4, USB, Retea, Wi-Fi

Cod produs: MLTMB5150
 
1.049,90 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni

Beneficii

 • 3 ani garantie
 • De la 1% dobanda/luna

Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat in conditii normale
functionare perfecta!
 • Ambalaj original deteriorat.
  Consumabile lipsa.
  Zgarieturi minore pe suprafete lucioase.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  1.049,90
  561,56 lei
 • Ambalaj original lipsa.
  Se livreaza in ambalaj compatibil.
  Accesorii utilizate.
  Zgarieturi minore pe carcasa/rama.
  Zgarieturi minore pe panou lateral.
  Pot exista si alte particularitati, confirmam telefonic.
  Disponibil in
  Altex Bucuresti Plaza
  Bdul. Timisoara, Nr 26, Plaza Romania, Etaj -1, Sector 6, Bucuresti
  Bucureşti
  1.049,90
  701,95 lei
 • Descriere

  PIXMA MB5150 - Imprimanta multifunctionala color cu jet de cerneala, pentru utilizare intensa, care scaneaza, copiaza si trimite faxuri, compatibila cu dispozitive mobile si servicii cloud, cu viteza de imprimare ridicata de 24 ipm pentru documente monocrom si integrare usoara in retea.

   

   

  Birou mic, productivitate imensa

  Imprimanta, scaner, copiator si fax cu functii complete, concepute pentru birourile mai mici care au nevoie de o calitate exceptionala a imprimarii monocrom si color, avand, in acelasi timp, o utilizare economica. Cernelurile DRHD pe baza de pigment, rezistente la marker si la frictiune, produc nuante de negru intense, culori profunde si text clar. Seria Canon MAXIFY MB5150 imprima pe coli A4 ultra-rapid la 24 ipm pentru documente monocrom si la 15,5 ipm pentru documente color, plus un timp de iesire a primei pagini (FPOT) de doar 6 secunde, in timp ce scanarea fata-verso cu o singura trecere inseamna ca puteti scana mai rapid ca oricand.

   

  Economie superba de imprimare

  De la consumul redus de energie de doar 0,2 kWh (TEC) pana la cartusele color care pot fi inlocuite individual, economia este prioritara. Cartusele negre ofera un randament ISO de 2.500 pagini si cartusele color un randament de 1.500 de pagini, permitand biroului dvs. sa lucreze cu mai putine intreruperi. Pachetul multiplu cu 4 culori optional ofera o imprimare si mai rentabila.

   

  Productivitate crescuta si usurinta in utilizare

  Imprimarea, copierea, scanarea sau trimiterea faxurilor este simpla, cu ecranul tactil color TFT de 8,8 cm (3,5”) si interfata cu utilizatorul imbunatatita ale seriei Canon MAXIFY MB5150. Pe langa alimentatorul de coli de mare capacitate, de 250 de coli, si alimentatorul automat de documente de 50 de coli, imprimarea fata-verso si compatibilitatea cu o varietate de dimensiuni si tipuri de hartie - de la hartie simpla A4 pana la etichete, plicuri, hartie fotografica si chiar copierea fata-verso a documentelor de identitate – transforma sarcinile de imprimare obisnuite de la birou intr-o activitate simpla.

   

  Compatibila cu dispozitive mobile, compatibila cu servicii cloud si pregatita de lucru

  Compatibilitatea cu Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria si aplicatia Canon PRINT ofera imprimare si scanare rapide si simple de pe dispozitive mobile. Puteti imprima din cloud si puteti chiar scana si salva documente in servicii cloud populare, inclusiv Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive si Concur. Modul Punct de acces inseamna ca utilizatorii dispozitivelor mobile se pot conecta la imprimanta fara o retea Wi-Fi.

   

  Capacitati cuprinzatoare de monitorizare si intretinere

  Filtrarea adreselor IP inseamna ca doar un anumit numar de utilizatori pot avea acces, in timp ce compatibilitatea cu optiunea e-mail SMTP permite scanarea securizata catre email. Administratorii de sistem pot configura rapid si usor imprimanta si pot restrictiona anumite operatiuni, cum ar fi scanarea catre USB.

   

  Integrare fara eforturi in retea

  Compatibilitatea cu protocolul simplu de administrare a retelei (SNMP) faciliteaza integrarea imprimantei in reteaua existenta de la birou. Standardul SNMP permite o gama de functii de monitorizare a intretinerii, inclusiv pentru nivelurile de cerneala, starea erorilor si numararea paginilor.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal