Multifunctional inkjet color CANON Pixma G3420 CISS, A4, USB, Wi-Fi

Cod produs: MLTG3420
Multifunctional inkjet color CANON Pixma G3420 CISS, A4, USB, Wi-Fi
Multifunctional inkjet color CANON Pixma G3420 CISS, A4, USB, Wi-Fi
Multifunctional inkjet color CANON Pixma G3420 CISS, A4, USB, Wi-Fi
Multifunctional inkjet color CANON Pixma G3420 CISS, A4, USB, Wi-Fi
 
798,90 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Multifunctional inkjet color CANON Pixma G3420 CISS, A4, USB, Wi-Fi

  Imprimare de mare volum economica, conectata si extrem de fiabila

  Produceti documente foarte clare si fotografii vii la timp de fiecare data cu aceasta imprimanta fiabila cu Wi-Fi si rezervoare de cerneala reincarcabile

  • Imprimarea unor volume impresionante cu costuri reduse

  Continuati sa imprimati mentinand costurile la un nivel scazut datorita randamentelor imense de pana la 12.000 de pagini (cu 26 % mai mult in modul economic (3)) cu 2 recipiente de cerneala neagra sau 7.700 de pagini cu un singur set de recipiente cu cerneala color. (1)

  • Calitate ridicata la viteza mare

  Contati pe calitate la viteza mare (9,1 ipm alb-negru/5 ipm color (2)) cu cerneala neagra pe baza de pigment ce asigura text clar si cernelurile color pe baza de coloranti care ofera fotografii in culori vii. Incercati diverse suporturi si imprimati chiar si bannere de pana la 1,2 metri lungime.

  • Intretinere usoara

  Reduceti la minimum timpul de inactivitate si respectati cu usurinta fiecare termen limita cu un cartus de intretinere care poate fi inlocuit de utilizator, ce asigura o functionare fiabila zi dupa zi.

  • Design bine gandit

  Umpleti rezervoarele de cerneala fara complicatii si fara efort, folosind recipiente comode fara presare, cu duze unice de tip cheie care asigura ca fiecare recipient de cerneala poate sa umple doar rezervorul sau echivalent.

  • Conectivitate inteligenta

  Imprimati, scanati, copiati si conectati-va la cloud cu ajutorul aplicatiei Canon PRINT si PIXMA Cloud Link si imprimati direct de pe dispozitive inteligente prin AirPrint (iOS) si Mopria (Android).

  1.Randamentul recipientului de cerneala utilizat pentru configurarea initiala este mai mic decat cel al unui recipient de schimb, deoarece o anumita cantitate de cerneala este consumata pentru a umple capul de imprimare in timpul configurarii. Randamentul este valoarea estimata bazata pe metoda de testare individuala Canon utilizand graficul color ISO/IEC 24712 si simularea imprimarii continue cu recipientele de cerneala de schimb dupa configurarea initiala.

  Randamentele cernelii negre si ale cernelurilor color nu vor fi combinate.

  Randamentul variaza semnificativ in functie de continutul imprimat si de alti factori.

  2.Vitezele de imprimare a documentelor sunt valori medii ale ESAT (Word, Excel, PDF) in cadrul testului categoriei de birou in modul simplex implicit, ISO/IEC 24734.

  Viteza de imprimare poate varia in functie de configuratia sistemului, interfata, software, complexitatea documentului, modul de imprimare, acoperirea paginii, tipul de hartie utilizat etc.

  3.Modul economic reduce consumul de cerneala neagra prin reducerea densitatii. Se pot imprima cu 26 % mai multe pagini decat in modul standard.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.6
  5 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal