Multifunctional Inkjet color CANON Pixma TS6351 A4, USB, Wi-Fi, alb

Cod produs: MLTTS6351
 
599,90 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni
 • Descriere

  Un dispozitiv multifunctional sofisticat

  Cu un design asimetric elegant, 5 cerneluri individuale si o bara de stare intuitiva cu LED-uri, PIXMA seria TS635 este un instrument productiv. Obtineti fotografii impecabile cu tehnologia FINE si cerneala ChromaLife100 sau imprimati text clar in documente cu cerneala neagra speciala pe baza de pigment.

  Conceput pentru a face viata usoara

  • Designul inteligent aduce flexibilitatea in prim-plan multumita barei de stare intuitive cu LED-uri, celor 5 cerneluri individuale, alimentarii cu hartie pe 2 cai si tavii de iesire cu extindere automata.

  Conectivitate inteligenta

  • Prin wireless puteti sa imprimati, copiati, scanati si sa accesati servicii cloud* cu aplicatia Canon PRINT sau puteti sa imprimati cu AirPrint (iOS) si Mopria (Android).

  *Scanarea catre cloud si catre e-mail este disponibila numai pentru utilizatorii care folosesc cerneala Canon originala.

  Documente si fotografii de calitate

  • Fotografiile de inalta calitate produse de PIXMA seria TS6350 vor rezista mult timp datorita cernelurilor ChromaLife100, iar cerneala neagra speciala pe baza de pigment asigura text clar in documente.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal