Nivela cu laser HUEPAR FL360GA, raza 35m, negru-verde

Cod produs: APMFL360GA
 
849,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Cel mai mic model

  Nivela Huepar FL360GA are cea mai mica inaltime dintre modele (10cm). Acest lucru inseamna ca vei gasi modelul cel mai scund de nivela laser dedicata pentru asezarea placilor de gresie si faianta. Ideal pentru alinierea faiantei, montajul peretilor, al ferestrelor, usilor etc. Are aplicabilitate numai la lucrarile din spatiile interioare.

  Produs patentat

  Inspirat din Pavilionul de la Taiwan Expo Xinzhu Global Mall 2013, acest design unic face FL360GA mai profesional si mai convenabil pentru nivelarea placilor. Laserul orizontal la 360° ofera o acoperire de nivelare totala, pe un diametru de peste 98 de metri (in functie de iluminarea camerei).

  Rapida si robusta

  Datorita liniei laser orizontale la 360°, poti economisi timp la nivelarea continua in comparatie cu nivelele traditionale. Mai multe persoane pot lucra in acelasi timp pentru asezarea placilor in directii diferite in camera. Rezistenta la apa si praf, pentru a asigura ani buni de functionare (certificat IP54).

  3 variante de nivelare

  Pe linie orizontala, linie verticala, linii in cruce (fara nicio functie de blocare sau plumb). Precizia de nivelare este de +/- 0.2mm la 1m. Raza laser va clipi rapid cand Huepar FL360GA se afla in afara a 3°. Durata de viata a bateriei este de pana la 6 ore. Include brat magnetic pentru aplicatii flexibile. Filet de 1/4 '' pe partea inferioara, pentru montarea trepiedului camerei.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal