Oala sub presiune LAGOSTINA Gioiosa 10024, 7l, 22cm, inox

Cod produs: OLE10024
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Reducere
43%
10% VOUCHER
279,24lei
489,90
In magazin
  • Voucher 10% reducere

    Achizitioneaza in perioada 14.01.2020 - 19.01.2020 un produs participant in campanie si beneficiezi de 10% extra-reducere. Aplica cuponul "10extrareducere" in cosul de cumparaturi si obtine reducerea. Voucherul se aplica doar la modelele selectate, vezi detalii.

    Oala sub presiune LAGOSTINA Gioiosa 10024, 7l

    Oala de gatit sub presiune este un instrument care trebuie descoperit, apreciat si pretuit la adevarata valoare nu doar datorita caracteristicilor sale tehnice si optiunilor de gatit, dar si datorita utilizarii sale practice.

    Economia de timp si, in consecinta, de energie,  este primul mare avantaj atribuit dintotdeauna gatitului cu oala de gatit sub presiune in comparatie cu gatitul traditional. Intr-adevar, oala   de gatit sub presiune ofera mult mai mult. Gratie timpului scurt necesar pentru gatit si prezentei reduse de oxigen atat vitaminele cat si proteinele prezente in alimentele crude raman aproape nealterate.

    Gatind cu oala sub presiune, aerul intra in contact cu alimentele doar pentru o scurta perioada de timp si la temperaturi mai mici de 100°C deoarece este impins afara de aburul dezvoltat inainte sa inceapa gatitul la temperaturi ridicate. Chiar si sarurile minerale, care in mod normal se disperseaza in lichidul de gatit, pot profita de aceasta tehnica, necesitand mai putina apa.

    Avantajul oalei de gatit sub presiune nu se refera doar la gatitul legumelor si pastrarea continutului de minerale si vitamine, ci si la gatitul carnii. Prin  urmare, trebuie notata versatilitatea extrema a oalei de gatit sub presiune pentru pregatirea diverselor retete, gratie utilizarii accesoriilor sale pentru gatitul cu aburi: prin “inserarea de aburi”, pot fi gatite toate felurile de legume, carne si peste; “cosul” este recomandat pentru verdeturi si legume intregi; “gratarul” este folosit  pentru file de carne si peste iar “canistra” pentru felul principal, budinci, omlete, sosuri si tot soiul de deserturi.
    In concluzie, se poate spune despre gatitul acasa folosind oala de gatit sub presiune ca devine mai rational, ca alimentele pastreaza o savoare mai intensa, mentinandu-si aromele, ceea ce le face mai apetisante si digerabile.
    Versatilitate maxima pentru toate tipurile de gatit.

    Baza IRRADIAL PLUS
    • Un strat de aluminiu incastrat in otel inoxidabil
    • Distributie optima a caldurii
    Sistemul LEVERBLOCK
    • Sistemul va indica atunci cand presiunea este eliberata                                                                            
    • Asigura control si siguranta
    Multiple pozitii pentru supapa de presiune
    • 1 pozitie pentru legume si alimente delicate
    • 1 pozitie pentru carne
    • Eliberarea verticala a aburului
    Manere ergonomice
    • Manere din bachelita
    • Maner comfortabil si utilizare in conditii de siguranta
  • Caracteristici generale

    Tip produsOala sub presiune
    Alte detaliiSistemul LEVERBLOCK
    Continut pachetOala sub presiune LAGOSTINA Gioiosa 10024, 7l, 22cm, inox
    Diametru (cm)22
    Capacitate (l)7
    IncalzireGaz, Electric, Inductie
    CapacDa
    ManerDa

    Altele

    CuloareArgintiu
    MaterialInox

    Garantie

    Garantie comercialaConform certificatului de garantie emis de producator
  • 0 din 5 stele

      Adauga o recenzie

      Trebuie sa fii autentificat.

      • Adauga o intrebare

        Trebuie sa fii autentificat.