Obiectiv foto OLYMPUS M.ZUIKO Digital ED 75-300mm f/4.8-6.7 II, negru

Cod produs: OBIM75300MMII
 
2.375,91 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Obiectiv foto OLYMPUS M.ZUIKO Digital ED 9-18mm f/4-5.6

  • zoom super-telephoto in forma compacta
  • putere de marire in dimensiuni mic
  • focalizare automata rapida si silentioasa

  Zoom super-telephoto in forma compacta

  Aduceti mai aproape fotografiile de la departare special cu obiectivul M.Zuiko Digital ED 75 300mm 1: 4.8 6.7 II (150 600mm - echivalent 35mm). Este extrem de compact si usor si va permite sa fiti aproape de subiect fara a fi nevoie sa va deplasati atat de aproape. Acest obiectiv are doua avantaje suplimentare: vine cu un mecanism unic de antrenare cu surub, care este deosebit de silensios pentru realizarea filmelor si are o functie de focalizare automata foarte rapida (MSC) pentru a realiza fotografii foarte rapid.

  Toate obiectivele M.Zuiko sunt compatibile cu intreaga gama de camere foto Olympus PEN si OM-D, precum si cu alte camere MFT.

  Caracteristici principale

  Raport excelent calitate-pret

  Calitate exceptionala a imaginii

  AF de mare viteza, cu zgomot redus

  M.ZUIKO Digital ED 75-300mm 1: 4.8-6.7 II va ofera o distanta focala impresionanta la o dimensiune extrem de compacta si cu o greutate redusa.

  Constructia optica a acestui teleobiectiv M.ZUIKO permite o calitate impresionanta a imaginii. Impreuna cu stabilizator de imagine (IS) incorporat in toate camerele Micro Four Third OLYMPUS si constructiei compacte si usoare a lentilelor, acestea va permit sa inregistrati imagini chiar si fara un trepied.

  Mecanismul MSC (Compatibil cu cadrele video sau fixe) ofera o focalizare automata rapida si silentioasa datorita elementelor de inginerie de inalta precizie. Lentila de focalizarea este deplasata cu ajutorul unui ax metalic si surub de alimentare, pentru a reduce zgomotul de focalizare la un nivel minim.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal