Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Odorizant camera AIR WICK Freeshmatic Complete Turquoise Oasis, 250ml

Cod produs: CONAWFCTO1X250
Fii primul care evalueaza acest produs
 
34,90lei
Stoc epuizat
 • *Pana la 60 de zile

  *parfum partial sintentic. Bazat pe utilizare la setari minime.

  **DESIGN NOU & IMBUNATATIT

  **deschiderea aparatului si schimbarea rezervei se fac mai usor decat la varianta anterioara.

  Asezati rezerva de aerosol in pozitie verticala. Rasuciti aparatul pana cand auziti un click. Introduceti bateriile conform instructiunilor. DESTINAT EXCLUSIV UTILIZARII DE CATRE ADULTI Nu se va utiliza de catre copii, persoane cu capacitati fizice, senzoriale sau mentale reduse. Asezati aparatul la o distanta de minim 2 metri de podea. Pe perioada functionarii aparatului nu introduceti degetele sau alte obiecte in aparat. Daca sunteti plecat de acasa pentru o perioada mai lunga de o saptamana opriti aparatul, potrivind butonul de reglaj pe pozitia OFF (OPRIT). A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR SI A ANIMALELOR DE COMPANIE. RECOMANDARI: Utilizati numai conform cu instructiunile. Utilizati in zone bine ventilate. Comutati aparatul pe OFF (oprit) inainte de a introduce rezerva. Cititi si respectati masurile de precautie in utilizare de pe eticheta rezervei. Folositi doar rezerve Air Wick. Inaintea introducerii rezervei in aparat, verificati ca butonul de reglare a intensitatii parfumului sa fie potrivit pe pozitia ""OFF"". Cititi si respectati masurile de precautie inscrise pe eticheta. Utilizati doar baterii alcaline nereincarcabile.

  Asigurati-va ca bateriile sunt introduse corect, corespunzator pozitiilor (+) si (-) indicate. Nu expuneti bateriile la apa, foc sau temperaturi ridicate. Daca observati orice scurgere provenita din baterii, indepartati imediat bateriile din aparat si apoi curatati aparatul pentru a elimina orice scurgere aparuta. Inlaturati bateriile din aparat, daca aparatul nu este in functiune pentru o perioada lunga de timp. Bateriile contin: 0%Hg/ 0%Cd / 0%P. 

  Dupa Folosire:

  Atunci cand doriti sa aruncati aparatul, scoateti bateriile si aruncati-le conform reglementarilor nationale sau locale in vigoare. Dupa folosire nu gauriti sau ardeti rezerva spray. Nu o aruncati langa surse inflamabile.

  Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune - poate exploda daca este incalzit. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor. A se pastra departe de surse de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete incinse. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Recipient sub presiune. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50°C/122°F. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Folositi numai conform instructiunilor de utilizare.

 • Caracteristici generale

  Tip produsOdorizant
  Mod de prezentareSpray
  Cantitate250ml
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.