Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Incearcati gratuit, timp de 1 luna, pachetul de aplicatii Office 365 de la Microsoft potrivit pentru companii cu pana la 300 utilizatori.

Veti beneficia de aplicatiile Microsoft Office cunoscute: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Access, la care se adauga servicii disponibile in datacenter-ul Microsoft: Exchange, SharePoint, OneDrive, Teams.

Aveti nevoie de consultanta in alegerea pachetului potrivit sau stiti deja ce aveti nevoie si vreti sa faceti o achizitie?

Completati formularul si un reprezentant ALTEX va lua legatura cu dvs.


Oferta de toamna - beneficiati de un voucher in valoare de 10% daca plasati o prima comanda Office 365 pentru Companii pana la finalul lunii decembrie.

Cu Office 365 pentru Companii va puteti bucura de flexibilitate in utilizarea licentelor, securitatea datelor, accesul informatiilor de oriunde si utilizand orice dispozitiv, veti castiga timp si veti detine controlul costurilor de utilizare a licentelor.

* dupa perioada de incercare gratuita, daca doriti sa folositi in continuare pachetul, vi se va percepe taxa de abonament aplicabila (incepand de la 17,9 lei / utilizator / luna). Abonamentul poate fi anulat oricand doriti.