Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: BD-2PACKACTIUNE

Pachet filme: Furia: Eroi anonimi si Platosa de otel Blu-ray

 
Reducere
80%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Pachet filme: Furia: Eroi anonimi si Platosa de otel Blu-ray

  Furia: Eroi anonimi

  Povestea ne poarta in aprilie 1945, la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, iar in centrul atentiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienta in lupta. Impreuna cu echipajul sau de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury si patrunde in spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigasa care ar trebui sa dea ultima lovitura fortelor armate ale Germaniei naziste.

  Platosa de otel

  Pelicula reprezinta revenirea pe platouri a regizorului Stanley Kubrick dupa o pauza de sapte ani si cristalizeaza experientele razboiului din Vietnam, concentrandu-se asupra unui grup de voluntari in Marina. Filmul este inspirat de romanul "The Short Timers", al lui Gustav Hasford, iar in prima parte sunt prezentate detalii din timpul antrenamentelor coordonate de sergentul Hartman (R. Lee Ermey, care in viata reala este chiar instructor militar, asa ca interpretarea sa devine inspaimantator de reala si credibila). Este urmarit atent procesul de dezumanizare care se manifesta la recrutii din Marina, cu accent pe sangeroasele lupte din Vietnamul anilor '60. Ironic este faptul ca cea mai mare parte a spatiilor de filmare s-au aflat in Anglia.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraFury/Full Metal Jacket
  Data lansarii2014/1987
  Durata (min)134/116
  SubtitrareRomana

  Informatii suplimentare

  DistributieShia LaBeouf, Michael Peña, Logan Lerman, Jon Bernthal, Brad Pitt/Vincent D'Onofrio, R. Lee Ermey, Stanley Kubrick
  RegieDavid Ayer/Stanley Kubrick
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.