Pachet lapte praf NESTLE NAN Optipro 4 12395967, 2 ani+, 3 x 800g

Cod produs: LPB12395967
Pachet lapte praf NESTLE NAN Optipro 4 12395967, 2 ani+, 3 x 800g
Pachet lapte praf NESTLE NAN Optipro 4 12395967, 2 ani+, 3 x 800g
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Pachet lapte praf NESTLE NAN Optipro 4 12395967, 2 ani+, 3 x 800g

  Copiii mici parcurg o perioada de transformari intense, in timpul carora nevoile lor nutritionale sunt crescute. NESTLÉ NAN 4 cu PRO cu PROTECT GROW este un lapte praf premium destinat copiilor sugari dupa varsta de 24 luni, intr-o combinatie unica de ingrediente ce raspund nevoilor nutritionale speciale pentru dezvoltarea fizica si mentala optima a bebelusului tau.

  Contine:

  • Bifidus BL: culturi care exista si in flora intestinala a sugarilor alaptati;
  • LIPID SMART (LC-PUFA): acizi grasi speciali descoperiti si in laptele matern, importanti pentru sistemul imunitar al celui mic.

  Ingrediente: lactoza, uleiuri vegetale, proteine din zer hidrolizate enzimatic, amidon din cartofi, fosfat tricalcic, maltodextrina, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, clorura de potasiu, ulei de peste, L-fenilanina, corector de aciditate (acid citric), hidroxid de sodiu, clorura de sodiu, ascorbat de sodiu (vitamina C), tripsina, sulfat feros, sulfat de zinc, acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), culturi de B lactis, acetat de retinil (vitamina A), niacinamida, culturi de S thermophilus, filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D3), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), pantotenat de calciu (vitamina B5), nucleotide, antioxidanti (extract bogat in tocoferol, palmitat de ascorbil), sulfat de cupru, carbonat de calciu, mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), sulfat de mangan, acid folic, cianocobalmina (vitamina B12), biotina, iodura de potasiu, selenat de sodiu.

  A se pastra la loc uscat si racoros. Inchideti cutia dupa fiecare utilizare si depozitati-o la loc uscat si racoros. Folositi in maxim 3 saptamani de la deschidere.

  Prezentare: 3 x 800g.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal