Pachet Subwoofer auto HERTZ EBX 300.5 + Amplificator HCP1D + kit cabluri FPK 700

Cod produs: PSAEBX3005HCP1D
 
2.649,90 lei
stoc epuizat

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  PACHET BASS HERTZ SUBWOOFER EBX 300.5 + AMPLIFICATOR HCP 1D

  EBX 300.5

  Conceput pentru a oferi o dinamică de spargere și pentru a minimiza cerințele de mărime, boxa subwoofer EBX 300.5 este rezultatul studiilor lungi despre acustica compartimentului mașinii. Aceste cutii au un perete de înclinare; Ele sunt fabricate din MDF foarte gros, pentru ca acestea să fie inerte și stabile. Tubul Xponential cu flanșă este un ventil propriu de tip racord, reducând astfel turbulențele aerului la minimum. Terminalele au fost proiectate cu o atenție deosebită acordată ergonomiei și eficienței. Acestea sunt montate într-o locașă fasonată în carcasă, îmbunătățind integritatea instalației. Datorită designului lor unic de contact sub presiune, se asigură un transfer de putere redus de rezistență, fără a deteriora firele de sârmă expuse. Două mânere ergonomice, acoperite cu cauciuc anti-alunecare, ajută la îndepărtarea incintei de pe vehicul și ușurința transportului.

  HCP 1D

  HERTZ HCP 1D este un mono amplificator clasa D, cu dimensiuni incredibil de reduse. Toate amplificatoarele Hertz Compact Power sunt asamblate cu componente de înaltă calitate și dispun de un sistem încrucișat complet și oficial. Sistemul de disipare este optimizat ca căldura transferată la radiator și apoi disipată prin părțile laterale ale amplificatorului. HCP 1D a fost conceput pentru a lucra în mai multe configurații. Mai precis, dispune de iesiri Hi-Pass pre-amplificate, oferind posibilitatea de a crea un band-pass pe woofer-ul frontal. În plus, utilizând accesoriul HRC (Hertz Remote Control), volumul subwooferului poate fi controlat de la distanță cu o precizie extremă.

  Posibilitate de conectare : HI-IMPUT sau RCA / AUTO TURN ON/OFF

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal