Cod produs: JUCLOL552048

Papusa LOL Surprise Under Wraps Eye Spy 552048E7C, 3 ani+, multicolor

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Papusa LOL Surprise Under Wraps Eye Spy 552048E7C, 3 ani+, multicolor

  Descopera cele 15 surprize din fiecare set L.O.L. Surprise Under Wraps, din Seria 4 Eye Spy! Cauta toate indiciile cu lupa de spion dedicata.

  Papusii tale L.O.L. Surprise Under Wraps ii place sa faca baie. Fa-i o baie papusii si descopera-i reactia surpriza! Capsula L.O.L in care se gaseste papusica se transforma intr-o gentuta sau intr-un dulapior de papusi.

  Amesteca si potriveste accesoriile din toate versiunile L.O.L. Surprise! Colectioneaza-le pe toate!

  Pachetul contine: o lupa de spion care ajuta la descoperirea de indicii surpriza, un sticker cu mesaj secret, un cod secret, o sticluta, 7 mistere de deslusit, o pereche de pantofiori, un accesoriu fashion, un rand de imbracaminte pentru papusa si o papusa aleatoare L.O.L Surprise Eye Spy UnderWraps.

  Varsta recomandata: 3 ani +.

  Nota: Fiecare sfera surpriza contine o figurina, iar acestea se trimit aleator! Nu se poate alege un anumit model.

 • Caracteristici generale

  Tip produsPapusa
  PentruFete
  Varsta3 ani +
  Culoare parBrunet
  MaterialPlastic
  Alte detaliiPapusii tale L.O.L. Surprise Under Wraps ii place sa faca baie. Fa-i o baie papusii si descopera-i reactia surpriza; Capsula L.O.L in care se gaseste papusica se transforma intr-o gentuta sau intr-un dulapior de papusi
  Continut pachetLupa de spion care ajuta la descoperirea de indicii surpriza; Sticker cu mesaj secret; Cod secret; Sticluta; 7 mistere de deslusit; Pereche de pantofiori; Accesoriu fashion; Rand de imbracaminte pentru papusa; Papusa aleatoare L.O.L Surprise Eye Spy UnderWraps

  Altele

  CuloareMulticolor
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.