Pasta de dinti VADEMECUM Whitening, 75ml

Cod produs: PSTHBVA0011
 
16,90
-30%
11,83 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Pasta de dinti VADEMECUM Whitening

  Dezvoltat cu oamenii de stiinta dentare, laboratoarele Vademecum ofera protectie dentara completa, care combina stiinta si natura. Vademecum, produs in principal in Franta si in Europa Centrala, este singurul brand Henkel de pasta de dinti special dezvoltat pentru a spori proprietatile ingredientelor naturale pentru dinti si gingii sanatoase cu protectie eficienta si activa.

  Din 1950, aceasta pasta de dinti a fost disponibila clientilor din Europa de Vest. Datorita succesului sau, Vademecum a intrat pe piata din Europa Centrala si de Est in 1994.

  Vademecum a fost dezvoltat pentru a sprijini cu usurinta sanatatea orala prin intermediul ingredientelor naturale. Oamenii de stiinta Vademecum utilizeaza cele mai recente cunostinte stiintifice in combinatie cu cei mai buni din natura pentru a crea un sistem optim de ingrijire a dintilor. Cele mai cunoscute substante active naturale, cum ar fi cimbru, salvie, menta si musetel, in combinatie cu minerale importante din punct de vedere medical, precum calciu, magneziu si fluor, sunt esentiale pentru pastele noastre de dinti.

  Gama de produse Vademecum ofera protectie si ingrijire pentru fiecare cerere, cum ar fi prospetimea, o ingrijire eficienta pentru dinti sensibili sau o albire usoara a dintilor.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal