Pila electrica cu cristale de diamant SCHOLL Velvet Smooth Express Pedi, albastru

Cod produs: PED3022570
Pila electrica cu cristale de diamant SCHOLL Velvet Smooth Express Pedi, albastru
Pila electrica cu cristale de diamant SCHOLL Velvet Smooth Express Pedi, albastru
Pila electrica cu cristale de diamant SCHOLL Velvet Smooth Express Pedi, albastru
Pila electrica cu cristale de diamant SCHOLL Velvet Smooth Express Pedi, albastru
Pila electrica cu cristale de diamant SCHOLL Velvet Smooth Express Pedi, albastru
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Pila electronica SCHOLL Velvet Smooth Express Pedi cu Cristale de Diamant

  Obtineti talpi catifelate fara efort! Pila electronica Scholl Velvet Smooth™ cu cristale de diamant indeparteaza pielea ingrosata in cateva minute, lasandu-va talpile ingrijite si catifelate. Nu trebuie decat sa rotiti cu grija pila peste pielea ingrosata si veti vedea cum aceasta este indepartata.

  Contine: 1pila electronica pentru indepartarea pielii ingrosate a talpilor, 4 baterii AA

  Prima utilizare: 1. Rotiti baza aparatului in directia opusa acelor de ceas. 2. Indepartati capacul de la baza aparatului si apoi izolantul de culoare rosie. 3. Repozitionati baza si rotiti in directia acelor de ceas pentru a securiza inchiderea. 4. Urmati instructiunile pentru utilizarea regulata.

  Utilizare regulata: 1. Asigurati-va ca aveti capatul rotativ fixat corespunzator in aparat. Nu utilizati aparatul daca nu are capatul rotativ incorporat.

  2. Porniti aparatul prin rotirea cercului argintiu catre partea stanga si indreptati cu atentie capatul rotativ catre zona cu piele ingrosata a talpilor. Exfolierea celulelor moarte se va produce treptat. Utilizati numai pe pielea uscata. In timpul utilizarii, nu apasati foarte tare, in caz contrar aparatul se va opri.

  3. Opriti si verificati daca pielea este suficient de catifelata. In caz contrar, reporniti aparatul si utilizati pana cand obtineti catifelarea dorita.

  Atentie! Nu actionati asupra aceleiasi zone mai mult de 3-4 secunde o data. Opriti utilizarea daca pielea devine iritata sau inflamata.

  4. Inchideti aparatul prin rotirea cercului argintiu catre dreapta. Stergeti/clatiti picioarele pentru a indeparta excesul de celule exfoliate.

  5. Uscati/curatati complet piciorul.

  6. Aplicati lotiune hidratanta si masati pielea, acum atat de catifelata!

  Dupa utilizare: Pila electronica pentru pielea ingrosata a talpilor nu poate fi utilizata sub dus, in contact cu apa.

  Pentru a curata suprafata capatului rotativ inaintea unei noi utilizari:

  1.Opriti aparatul.

  2. Indepartati capatul rotativ din aparat prin apasarea butonului lateral si apoi trageti cu grija capatul rotativ din aparat.

  3. Clatiti capatul rotativ sub presiunea jetului de apa.

  4. Curatati aparatul cu o carpa umeda curata.

  5. Stergeti atat capatul rotativ, cat si aparatul cu o carpa uscata curata.

  6. Repozitionati capatul rotativ.

  Inlocuirea capatului rotativ: Inlocuiti capatul rotativ atunci cand observati ca devine ineficient. Utilizati numai rezerve de capete rotative Scholl special concepute pentru acest aparat.

  1. Asigurati-va ca aparatul este oprit.

  2. Indepartati capatul rotativ din aparat prin apasarea butonului lateral si apoi trageti cu grija capatul rotativ din aparat.

  3. Puneti noua rezerva de capat rotativ in aparat apasand cu varful acesteia in oricare dintre cele 2 laturi, dupa care fixati cu grija.

  4. Capatul rotativ trebuie sa fie fixat corespunzator in aparat inainte de utilizare.

  Precautii: A se utiliza numai pe pielea ingrosata a talpilor. A se folosi numai pe piele uscata. Nu utilizati aparatul pe nici o alta parte a corpului. Utilizati numai in scopul pentru care a fost creat. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Nu actionati asupra aceleiasi zone mai mult de 3-4 secunde o data. Opriti utilizarea in cazul in care apare iritatia sau o stare de disconfort. A nu se utiliza pe piele ranita, iritata sau inflamata. Nu introduceti aparatul in apa. Acest produs nu se poate utiliza de catre diabetici si de catre persoanele cu o slaba circulatie a sangelui. In momentul functionarii, tineti aparatul departe de par si de haine.

  Aparatul respecta legislatia europeana in vigoare privind reciclarea. Produsele pe care este prezent simbolul de cos cu roti "barat" trebuie reciclate separat de deseurile menajere la finalul duratei de viata a acestora. NU eliminati aparatul impreuna cu deseurile menajere obisnuite. Va rugam sa va adresati autoritatilor locale pentru asistenta si recomandari privind locatia de reciclare a aparatului. In cazul in care dispozitivul nu functioneaza in mod satisfacator, din cauza unor defectiuni ale materialului sau de productie, acesta va fi inlocuit in termen de 2 ani de la achizitionarea produsului. Va rugam sa pastrati bonul de achizitionare si sa contactati Reckitt Benckiser Romania S.R.L. la numarul de telefon mentionat pe eticheta, pentru mai multe informatii. Aceasta garantie nu acopera defectele cauzate de utilizarea incorecta, abuzul sau nerespectarea instructiunilor de utilizare furnizate pe eticheta de pe ambalaj.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal