Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: JINMTFLL00

Pista de lansare cu masina HOT WHEELS Track Builder MTFLL00, 4 ani+, multicolor

 
Reducere
40%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Pista de lansare cu masina HOT WHEELS Track Builder MTFLL00, 4 ani+, multicolor

  Setati unde lansati o masina pentru a sari de pe rampa si aterizati in Ham Hammer, aruncati ciocanul, trimitandu-va masina cu curse si ridicand steagul victoriei.

  Acest set este excelent pentru experimentare - puteti ridica rampa in sus sau in jos si ajustati lungimea piesei pentru a vedea ce este necesar pentru a ateriza in ciocan. Odata ce pavilionul victoriei urca, aveti o noua provocare pentru a incerca sa sara din nou masina sub steag in ciocan!

  Steagul se misca chiar in sus si in jos pentru a face mai dificila si pentru a adauga un alt nivel de provocare. Conecteaza la alte seturi sau piese in lumea constructorilor de track-uri.

  Exista buzunare in set, pentru a construi tot ce va puteti imagina cu caramizi si pentru a va imbogati chiar mai mult. Include un vehicul Hot Wheels. Challenge Accepted!

  Varsta recomandata: 4 ani+.

 • Caracteristici generale

  Tip produsPista
  ControlFara telecomanda
  Varsta4 ani +
  MaterialPlastic
  CuloareMulticolor
  Alte detaliiSetati unde lansati o masina pentru a sari de pe rampa si aterizati in Ham Hammer, aruncati ciocanul, trimitandu-va masina cu curse si ridicand steagul victoriei; Acest set este excelent pentru experimentare - puteti ridica rampa in sus sau in jos si ajustati lungimea piesei pentru a vedea ce este necesar pentru a ateriza in ciocan
  Continut pachetMasinuta; Pista de lansare
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.